Fiatalok ( kb. 18-26 év között), akik dolgoztok, mennyit kerestek havonta?
Figyelt kérdés
Nettó összegben irjátok le.
Milyen munkával, végzettséggel? Korod, nemed?
2023. máj. 25. 21:30
12/49 anonim válasza:
Osztán a sok troll miért pontozza le azokat, akik átlag fölött keresnek???
13/49 anonim válasza:
#12 azért mert a 40-50 éves szalagmunkás trolloknak akik keresnek 160 ezer nettót elképzelhetetlen hogy valaki továbbtanult és érvényesült vagy valaki befektette az idejét és energiáját és láblógatás helyett olyan szintre fejlesztette bizonyos készségeit aminek komoly piaci értéke van és meg is fizetik a tevékenységét.
14/49 anonim válasza:
Nettó 340 targoncavezető 2 műszak
15/49 anonim válasza:
Nettó 550, marketing menedzser állás / marketing diploma, 24 éves. Lány.
16/49 anonim válasza:
2-2.5mFt nettó, 20 év után saját cég tulajdonosa+programozó vagyok.
17/49 anonim válasza:
Pénzügy és számvitel alapszakon végeztem 1,5 éve és jelenleg junior finance controller vagyok, nettó 380-at kapok egy szombathelyi multinál
26N
19/49 anonim válasza:
inkább csak azért a leértékelés, mert az itt válaszolók 90%-a kamuzik...aki jól keres az nem itt fogja reklámozni magát
20/49 anonim válasza:
"aki jól keres az nem itt fogja reklámozni magát"
Senki nem reklámozza magát hanem a kérdésre válaszoltak, ugyanis a kérdésben az szerepel, hogy mennyit keresnek. Mégis mit írjanak le a lábméretüket? Másfelől mire lenne jó bárkinek "anonímként" hazudni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!