Fiatalok ( kb. 18-26 év között), akik dolgoztok, mennyit kerestek havonta?
Nettó összegben irjátok le.
Milyen munkával, végzettséggel? Korod, nemed?
Nettó 1,2 millió.
Senior szoftverfejlesztő vagyok, 24 éves.
24 éves vagyok Medior Data Scientist pozícióban dolgozom a Richter Gedeon gyógyszeripari vállalatnál 3 éves tapasztalattal, mérnökinformatikus végzettséggel - Big Data specializációval.
Bruttó 1,35 millió az alapbérem ami SZJA kedvezménnyel nettó 972 000 forint + cafeteria és sikeres projekt esetén prémium valamint év végi prémium
Nettó 400 fölött egy picivel.
Úgy 2 millióval.
Forexen tradelek.
Kibuktam az egyetemről, tehát csak érettségim van.
926 ezret keresek java programozóként.
850 nettó.
Kereskedelmi igazgató vagyok.
26 éves vagyok az alábbi tevékenységekből származik havi szinten a jövedelmem:
ELTE TTK - Statisztikus fizika, biológiai fizika és kvantumrendszerek fizikája képzésen ösztöndíjas fizikus doktorandusz hallgató vagyok - 240 000 forint ösztöndíj / hó
ELTE TTK - Komplex rendszerek fizikája tanszék vendégelőadója, gyakorlatvezetője és laboratóriumi gyakorlatvezetője vagyok - 380 000 forint
ELKH Wigner Jenő Fizikai Kutatóközpont - Részecske és Magfizikai Intézet "Research analyst" pozíció - 540 000 forint
Magyar Tudományos Akadémia - Fizikai Tudományok Osztálya - címzetes tag, tanácsadó és ideiglenes projectmanager - 630 000
ESA (European Space Agency) Űrügynökség - Asztrofizikai kutatócsoport interim research technician and assistant - 1 200 000 - 1 500 000
Összegezve 3 - 3,2 millió forint egy hónapban
Plusz egyéb költségtérítések, konferenciatámogatások valamint juttatási csomag
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!