Tudnátok nekem segíteni Ausztriában munkát találni?
Figyelt kérdés
Szép napot!Tudom nem ez a legmegfelelőbb oldal,ahol e tekintetben segítségre találhatok,de hátha.Idén érettségiztem és június végi-július eleji kezdéssel keresek gyári munkát elsősorban(de bármilyen munkalehetőség szívesen meghallgatok),a határ közelében.B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem így a munkába járás nem okozna gondot,valamint bár középszinten érettségiztem német nyelvből a valódi tudásomat inkább A1-A2-nek mondanám.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!2023. máj. 24. 13:41
22/23 A kérdező kommentje:
No úgy néz ki sínen vagyok.Találtam egy mekit Oberwartba(lakhelyemtől 40 km).Azt mondták akiket megkérdeztem és dolgoztak ott,hogy konyhára nem kell nyelvtudás vagy csak egy nagyon minimális.Jövő hét elején bemegyek,hogy személyesen adjam oda az önéletrajzomat.Csak azt nem tudom,hogy ha oda értem bemegyek utána kihez forduljak?!😅
2023. máj. 31. 20:35
23/23 anonim válasza:
Pultnál megkérdezed azt, aki nem barnabőrű, az biztos magyar.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!