Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ausztriában mekkora eséllyel...

Ausztriában mekkora eséllyel lehet angol tudással munkát találni?

Figyelt kérdés
Tudom ott a német a fő nyelv. De jelenleg angolul tudok. Vannak olyan területek ahol szerintetek lehet vele munkát kapni? Eddig vendéglátásban dolgoztam itthon és logisztikában.

2021. nov. 17. 08:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Elvárják a legalább alapszintű kommunikaciót németül.

De neked is jobb ha erted, mi folyik körülötted...

Állj neki tanulni.

2021. nov. 17. 09:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát, ha ott is vendéglátóznál, az osztrák is csak angol nyelven tud veled kommunikálni. Az nem túl szerencsés
2021. nov. 17. 09:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak azért kérdeztem ,mert múltkor néztem egy fuvarozó állást Ausztriában és ott igaz némettel volt meghirdetve de mondta a pali a telefonba,hogy az angolt is elfogadják mert a raktárban szinte mindenki beszél angolul. Csak sajnos C jogsi nem volt nekem. Na aztán ezen kicsit agyaltam,hogy ott mit lehet kezdeni az angolal. Németországban találtam sok olyan hirdetést, hogy német vagy angol nyelv kell. Hollandiába meg gyakorlatilag minden munkához az van írva hogy angol nyelv az jó
2021. nov. 17. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Ahol én dolgozó konyhán a főnöknek jó az angol is,de a munkartársakkal ha meg akarod értetni magad jobb a német.
2021. nov. 17. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Ismerősöm villamosmérnökként dolgozott ott nulla némettudással.
2021. nov. 17. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Tudományos területeken sok helyen elég az angol. Ismerősöm egyetemen kutat, ott angolt használ, némete az nem elég ehhez a melóhoz. Vendéglátáshoz is elég, de nem a határ mentén. Tesóm Tirolban volt, mondjuk néha ment is az Activity a vendégekkel :D Szobalányhoz, konyhai kisegítőhöz is elég általában, de ez mindig helyfüggő.
2021. nov. 18. 09:46
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Veszélyes dolog mindennemű némettudás nélkül kimenni...

Honnan tudja, hogy mit ír alá a munkaszerződésében...? Aztán lehet siránkozni, hogy átvágták, stb. stb....

2021. nov. 18. 09:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Informatika területén a munkanyelv az angol, ott el lehet helyezkedni talán, főleg valami speckó tudással.

De előre jutás és beilleszkedés szempontjából majd a német tanulás kelleni fog.

2021. dec. 2. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen munkakörbe!

Több, mint két éve élek Bécsben. Vannak itt hazajáró magyarok, szlovákok, akik annyit tudnak, németül, hogy ja, nein, angolul meg semmit. Ismerek angolul beszélő spanyol informatikust, aki németül nem beszél, ismerek orosz építészt, aki angolul beszél, németül nem. És van ismerősöm, aki mindkét nyelven beszél. Tehát munkaköre válogatja. Csakúgy minbt Magyarországon. Ott is van amerikai ismerősöm, aki alig beszél magyarul.

2021. dec. 3. 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Munkát lehet találni angollal, de a mindennapi élethez azért erősen ajánlott minimum egy alapszintű német.
2021. dec. 3. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!