Tudnátok nekem segíteni Ausztriában munkát találni?
Figyelt kérdés
Szép napot!Tudom nem ez a legmegfelelőbb oldal,ahol e tekintetben segítségre találhatok,de hátha.Idén érettségiztem és június végi-július eleji kezdéssel keresek gyári munkát elsősorban(de bármilyen munkalehetőség szívesen meghallgatok),a határ közelében.B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem így a munkába járás nem okozna gondot,valamint bár középszinten érettségiztem német nyelvből a valódi tudásomat inkább A1-A2-nek mondanám.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!2023. máj. 24. 13:41
11/23 A kérdező kommentje:
Értem!És tudnátok felső-Ausztrián belül mondani gyárakat ami még jól is fizet?
2023. máj. 26. 17:50
13/23 A kérdező kommentje:
Ha felhív őket magyarul akkor is tudnak segíteni?
2023. máj. 27. 16:08
14/23 anonim válasza:
Ha annyit se tudsz németül, hogy egy alap telefonbeszelgetést lenyomj, akkor marad az alja gyári munka. Nem gonoszságból de ez van, annyi ingázó van, hogy miattuk nem emelkednek annyira a bérek se a határ mentén.
15/23 A kérdező kommentje:
Én bármilyen alja gyári munkát bevallálok nekem azzal sincs semmi bajom.Egyébként ennyit ér 8 év német tanulás az iskolában sajnos.Pedig mindig 4es voltam belőle dehát mindhiába a való élet kicsit más,mint egy szódolgozat...
2023. máj. 30. 22:49
16/23 anonim válasza:
office@gemuese-eo.at
Ide írj egy e-mailt vagy menj ki hozzájuk wallernba személyesen.
Egyébként merre laksz?
17/23 A kérdező kommentje:
Kőszegtől 8 km-re
2023. máj. 31. 08:57
18/23 anonim válasza:
Ja hát ezt írhattad volna előbb is, mert onnan wallernbe eljárkálni nem éri meg.
19/23 A kérdező kommentje:
55 km nem annyira vészes,de persze jobb lenne ha még közelebb találnék munkát.Nem tudod/tudjátok,hogy valahol Oberwart környékén van-e gyári munka?
2023. máj. 31. 13:53
20/23 A kérdező kommentje:
Esetleg ami még szóba jöhet így végső elkeseredésemben az valamelyik Meki a határ közelében.Nem tudja valaki,hogy oda mennyire kell a nyelv?
2023. máj. 31. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!