Mennyi az IQ-d?

Figyelt kérdés

2023. máj. 21. 15:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
18%

11 évvel ezelőtt nyeremény által egy cég ingyenesen készített nekem egy egy barátomnak komplett személyiségvizsgálatot. 135-ös IQ és hasonlóan magas EQ jött ki nekem, a két magas párosítás együtt viszont okoz problémákat a magánéletben. Pontosabban a 135-ös átlag feletti, de Magyarországon kevesen vagyunk ilyen tartományban. Totál igaz volt minden szó. Sajnos csak pénzért lehetett volna elkérni az iratot és pont akkor mindketten munkanélküliek voltunk. Illetve persze volt egyéb rafinált dolog, hogy nekem a magánéletem miatt könyv és előadás. De nem vállaltam. Ezzel egyébként alapjáraton nem kérkedek, sokat nem értem el vele. De legalább sok gyökér ellen tudom, hogy nem én vagyok hülye. Csak akkor hozom fel, ha valaki okosnak tartja magát és kihoz a sodromból. Pont mai napon volt ilyen és erről beszéltem máshol.

34/F

2023. jún. 20. 13:42
 22/27 anonim ***** válasza:
Tényleg: Mensá-t én is toltam és volt még egy fesztiválos mérés is. Utóbbi ugyanúgy 135-ös lett rövid elemzéssel, a Mensá-nál kicsit alacsonyabb. Mivel kétszer lett 135, ezért annak hiszek. Meg az egész személyiségleírás stimmelt.
2023. jún. 20. 13:46
 23/27 anonim ***** válasza:
70%

Sztem menj el egy hivatalos mensa tesztre.

Az ilyen MLM-es beetető hiúság legyezgető "teszteket" meg ne vedd komolyan... ;-)

2023. jún. 20. 16:48
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
17 Nem azok fognak itt dicsekedni akiknek 95 let.
2023. jún. 20. 20:33
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát a Mensá-ról alapból azt mondja mindenki, hogy nem részletes és így alacsonyabbat mutat. 129 lett. Tehát akkor mi is van?
2023. jún. 21. 11:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Már amennyire emlékszem, az pillekönnyű is volt. Az első nem, nagyon nem.
2023. jún. 21. 11:12
 27/27 anonim ***** válasza:

A mensa teszt sosem ad egzat értéket, hanem egy tartományt ad meg.

Ha pillekonnyu lett volna akkor magasabbra kellett volna mérnie. Hiszen pont így működik.

2023. jún. 21. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!