1/27 anonim válasza:
Hivatalos Mensa iq teszt szerint 135+, eddig mér a normál teszt. Kvalitatív megfontolások alapján 145-150 körül lehet a valós érték.
Azóta rájöttem, hogy ha egy jó 10-15 pontot becserélnék eq pontokra, sokkal sikeresebb lehetnék, pedig így sem rossz a karrierem.
3/27 anonim válasza:
Mensa-teszten voltam, 119-124 közti értéket adott.
4/27 anonim válasza:
Kicsivel 130 alatt mérték mensa teszten kb 20 éve.
5/27 anonim válasza:
125-129/130 közé sorolt a hivatalos Mensa teszt (nem emlékszem mi volt pontosan a felső határ mert 10+ éve írtam)
6/27 anonim válasza:
Olyan 50 körül, mégis én vagyok az egyik leggazdagabb az országban. Na de nincs időm írni, andika megfozte a szalontudot.
7/27 anonim válasza:
Nekem is Mensa iq teszt alapján 135+.
8/27 anonim válasza:
Waisc teszten az egész teszt eredménye 115 tehát elég magas. Viszont a térlátás teszten 70 iq pontot értem el.
9/27 anonim válasza:
A mensat nem tudom megcsinálni így nulla
10/27 anonim válasza:
Elég alacsony lett és utána elküldtek dokihoz, hogy nincs-e fejsérülésem.
Kimutatták, hogy volt de már begyógyult.
Nem igazán emlékszem hogyan sérültem meg és arra sem melyik rész nem ment a teszten.
Lehet a memóriás feladatokat buktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!