Username3 kérdése:
Szociális és gyermekvédelmi szakasszisztens elnevezésű végzettséggel hol lehez elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Interneten túl konkrét információt nem találtam, de érdekelne.2023. máj. 19. 21:18
1/7 anonim válasza:
Magyarországon sehol.
Külföldön meg pláne nem.
2/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, ez egy OKJ-s tanfolyam, tehát a bizonyítvány még azt sem garantálja, hogy tudsz írni és olvasni. Ebből adódóan ezzel a papírral betanított szalagmunkát lehet végezni, ennek megfelelő fizetéssel és munkakörülményekkel.
3/7 anonim válasza:
Csupa olyan helyen, ahol nem érdemes.
Pl. bankban vagy brókercégnél érdemes lenne (hisz ezeken a helyeken van a tőke), de ezekre a helyekre meg pont nem keresnek ilyesmi végzettségűeket.
5/7 anonim válasza:
Meki, krumplisütő asszisztens / back office munkatárs
6/7 brizo válasza:
Nem becsmérelném le ezt a végzettséget. Máj.31-én szakmai vizsgázok ebből a képzésből. Felsőfokú szakképesítést szerezhető vele, mellyel akár érettségi pontként 400 pont is érhet szakirányú főiskolai jelentkezéskor pld:szociálpedagógus szakon. Elhelyezkedési lehetőségek:lakásotthon,szociális intezmenyek, gyámhivatal, polg.hivatal, gyermekjóléti szolgálat, gyermekjóléti központ
7/7 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, csak egy gond van. Ezek a munkaterületek inkább az önkénteskedéshez állnak közel, és nem a karrierhez vagy a jövedelemszerzéshez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!