Miért mondják aszt hogy rossz a bezinkuton dolgozni?
Én benzinkuton dolgozom, de nekem nincsen vele semmi problémám.
A fizetésem havonta 350.000 bruttó. Plusz havonta 38.000 a szépkártya.
Havonta 14-16 napokot dolgozom, 12 órában, éjszakai műszak nincsen.
Amikor dolgozom, akkor is meg van stabilan a 5000 ft borravaló, ha fizetés nap volt, akkor 15.000 ft is meg van.
Amit átutalnak pénzt, ahhoz szinte alig nyúlok hozzá, mert a borravalóból élek. Nincsen megszabva, a szünet, akkor kajálok, vagy bármi mást amikor akarok.
Mégis mi ebben a rossz?
3/10-es
Az már eléggé jól hangzik! :D
Jó fizetés, nem kell korán kelni és estig megállás nélkül nyomni, és fizikailag nem hajtják ki belőle a szart.
Minden benzinkut mas.
En regen dolgoztam egy benzinkuton par honapig. Ott minimalbert kapott mindenki, szoval a mai viszonylatban olyan 200at kaphatnak, plusz borravalo. Amikor en voltam kutas akkor a borravalo napi 1000 forint korul volt ami akkoriban kb 3 liter benzin ara volt. Azota azon a kuton van automoso is, de biztos vagyok benne hogy a kutasok nem keresnek tobbet,csak tobb lett a munkajuk mert ok tartják karban azt is.
Nalunk szabadsagra nem mehettel mert nem volt helyettesito, a tobbi dolgozo tulorazik ha te nem mesz be melozni. Tappenzre sem lehetett elmenni. Minden harmadik nap volt szabadnap de ha unnepnapra esett akkor is dolgozni kellett, hetvegeim nem voltak. Femondtam es talaltam jobb allast rendes hetkoznapi munkaidovel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!