Közepes nagyságú KFT-nél irodai munkánál problem solving lesz 2 órás intervallumban az egyik körben a kiválasztáskor, hogyan érdemes felkészülni?
Figyelt kérdés
Volt már ilyenen innen valaki?
Elvileg ez lesz az utolsó kör, amire engem is behívtak. Ezután fognak dönteni. Ilyenen még nem voltam, viszont izgulok, mert ezen a helyen rekordmagas lenne a fizetésem, mint soha azelőtt.
2023. máj. 15. 16:47
1/3 anonim válasza:
Jók ezek a körös interjúk, az ember szétizgulhatja magát és azt gondolja álmai munkáját nyerheti vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem sem a kedvencem a többkörös interjú megoldások, de most ez van. Fizetésben magamhoz mérten tényleg álomkategória.
2023. máj. 15. 17:06
3/3 anonim válasza:
Bármi lehet, lehet valami példa a mindennapi feladatok közül, de az is lehet, hogy az "igazgató úr" látott valami idióta 15 perces YouTube videót arról hogy "how to find the best candidate" és most jól kipróbálja...
Legyél képben a Kft termékeivel, a szektorral, a szektor kihívásaival, jövőjével, a pozícióval már amennyire a munkakör leírása engedi. Ne stresszeld túl, aludj egy jót előtte, és jelentkezz máshol a lehető legtöbb munkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!