Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az emberek többsége miért...

Az emberek többsége miért törődik bele abba hogy rossz a munka, kevés a fizetés?

Figyelt kérdés

Dolgozom egy ideje, a munkahelyek többsége nem jó, mindenki ismeri milyen az ha az ember átlag alkalmazott.

Az utóbbi időben megfigyeltem hogy bárkinek mondtam vagy tanácsot kértem ezek voltak a reakciók:

"Hát igen ez van, nekem se jobb, lehetne rosszabb is, legalább van munka, ez az élet rendje, mindenki ezt csinálja, hát igen ez van ki kell bírni"

De miért kell elfogadni hogy az élet egy vergődés?

Miért nem lehet legalább törekedni arra hogy az ember valami olyanból éljen amit élvez, szeret csinálni?

Az oké ha nem jön össze, de legalább törekedni lehetne rá.

Rengeteg ember szinte természetesnek veszi hogy az élet szenvedés. De miért?

2023. máj. 13. 22:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Olyan ez mint a katonaságnál amikor háború van.

Ha nem fogsz fegyvert vagy nem akarsz harcolni akkor csak kilöknek a golyó elé oszt jónapot, homokzsáknak jóvagy...

2023. máj. 16. 14:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!