Milyen szakmát érdemes kitanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet hogy jelenleg van egy munkahelyem aminek a betöltéséhez csak érettségi kell. Még elvagyok itt, de már előre látom azt hogy hosszú távon nem lesz jó helyem a nem túl magas fizetés, fejlődési lehetőségek hiánya stb miatt. Szóval tanácsot szeretnék kérni tőletek. Melyek azok a szakmák amikkel akár itt Magyarországon belül is egy jó életszínvonalat el lehet érni? Rólam azt kell tudni hogy 21 éves srác vagyok, viszonylag jó fizikumú nem tartok a fizikai munkától. A természettudományokat szeretem, suliban is ezek mentek jobban.2023. máj. 11. 08:56
2/13 anonim válasza:
Ápoló
Elektronikai és gépészeti vonal
Programozás, hálózatok
Orvosi (írták is)
Tudom, nagyon nehéz, lélekölő munka, de a legbiztosabb az ápoló (nyugaton dolgozva).
Ameddig ember van, szükség lesz rá, ahogy orvosra is.
Válságálló szakmák.
5/13 anonim válasza:
burkoló,festő, autószerelő,ács. Ezek tesznek zsebre milliókat egy hónapban.
7/13 anonim válasza:
Kis koromban fagyis akartam lenni, mert akkor csak 3-4 hónapot kell dolgozni egy évben és mindig van ingyen fagyi.
8/13 Senior Séf válasza:
Bármilyet, amihez érzéked és kedved van. Hazánkban lámpással kell keresni egy-egy jókezű mesterembert. Aki ér valamit, külföldön van, itthon meg a kutyaütőkkel kell beérnünk.
9/13 anonim válasza:
Kritizálni max az tud aki ért is hozzá, de ha már ért hozzá miért nem csinálja meg magának?
Ha meg nem tudja magának megcsinálni, akkor fizesse meg!
10/13 anonim válasza:
Innentől oda megy a szaki ahol megfizetik, ahogy mindenki más is!
Sóher Józska meg érje be egy kutyaütővel, vagy neki lehet állni a melónak, ott van hozzá minden a jóárasított magyar barkácsmultikba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!