Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmát érdemes kitanulni?

Milyen szakmát érdemes kitanulni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet hogy jelenleg van egy munkahelyem aminek a betöltéséhez csak érettségi kell. Még elvagyok itt, de már előre látom azt hogy hosszú távon nem lesz jó helyem a nem túl magas fizetés, fejlődési lehetőségek hiánya stb miatt. Szóval tanácsot szeretnék kérni tőletek. Melyek azok a szakmák amikkel akár itt Magyarországon belül is egy jó életszínvonalat el lehet érni? Rólam azt kell tudni hogy 21 éves srác vagyok, viszonylag jó fizikumú nem tartok a fizikai munkától. A természettudományokat szeretem, suliban is ezek mentek jobban.

2023. máj. 11. 08:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Orvostudomány
2023. máj. 11. 09:02
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Ápoló

Elektronikai és gépészeti vonal

Programozás, hálózatok

Orvosi (írták is)

Tudom, nagyon nehéz, lélekölő munka, de a legbiztosabb az ápoló (nyugaton dolgozva).

Ameddig ember van, szükség lesz rá, ahogy orvosra is.

Válságálló szakmák.

2023. máj. 11. 09:07
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Ötvös, aranyműves, műbecslő!
2023. máj. 11. 10:27
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
IT contractor.
2023. máj. 11. 12:45
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
burkoló,festő, autószerelő,ács. Ezek tesznek zsebre milliókat egy hónapban.
2023. máj. 11. 17:02
 6/13 anonim ***** válasza:
online marketing
2023. máj. 11. 18:29
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Kis koromban fagyis akartam lenni, mert akkor csak 3-4 hónapot kell dolgozni egy évben és mindig van ingyen fagyi.
2023. máj. 11. 19:51
 8/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
Bármilyet, amihez érzéked és kedved van. Hazánkban lámpással kell keresni egy-egy jókezű mesterembert. Aki ér valamit, külföldön van, itthon meg a kutyaütőkkel kell beérnünk.
2023. máj. 13. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Kritizálni max az tud aki ért is hozzá, de ha már ért hozzá miért nem csinálja meg magának?

Ha meg nem tudja magának megcsinálni, akkor fizesse meg!

2023. máj. 15. 12:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Innentől oda megy a szaki ahol megfizetik, ahogy mindenki más is!

Sóher Józska meg érje be egy kutyaütővel, vagy neki lehet állni a melónak, ott van hozzá minden a jóárasított magyar barkácsmultikba!

2023. máj. 15. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!