Mit gondoltok erről az esetről?
Kb. 2022 eleje óta tehergépjármű vezetőként dolgozom egy cégnél, ahol már a belépésemnél szó volt arról, hogy egy év múlva nyugdíjba megy egy, a járművek szervíz ügyintézését végző kolléga, és ha bevállunk egymásnak, akkor csinálhatom azt a munkakört, több pénzért a jelenleginél.
Eltelt az egy év, kolléga nyugdíjas lett, de a főnökünk itt tartja még 9 hónapig. Nem éppen erről volt szó...
Addig is, ez év elejétől betanulok a nyugdíjas kolléga mellett, aki ráadásul home officeban dolgozhat a Covid óta is.
Magyarul a nyugdíjas kollégám több pénzért otthonról dolgozhat, én pedig még 5 hónapig a jelenlegi béremért csinálhatok helyette sok dolgot "betanulás" címszóval, mivel én vagyok a helyszínen.
Iszonyatosan frusztrál ez a helyzet, így hálálják meg az eddigi erőfeszítéseimet és lelkes munkavégzésemet, mostanra pedig már gyűlölöm az egész munkahelyemet ezáltal.
Megtanultam, hogy egy dekával sem kellett volna lelkesebbnek lennem a kelleténél...
Jogos a frusztrációm és a magasabb fizetés hiánya miatti dühöm?
Ha utcáról vennének fel valakit, vele nem csinálhatnák meg ugyanezt...az indok az, hogy erre a munkakörre egy pozíció van csak, ami a még nyugdíj után is itt tartott kollégámé...állami vállalat...
Azt sem venném biztosra, hogy 5 hónap múlva tényleg nyugdíjba megy.
Elég jó dolga van, ha jól értem, és a főnök is szereti, miért ne maradna még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!