Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aláirtam a szerződést hogy...

Aláirtam a szerződést hogy holnap kezdek de nem fogok menni probanapra sem ,mert megtudtam par dolgot a munkáról pl.hogy nincs szabad hétvége csak szombat vagy vasárnap (kínai) , és ugy döntöttem nem megyek.Lehet ennek jogi követk ha nem jelenek meg?

Figyelt kérdés

Ma láttam a hírdetest, beszeltem a kinai főnökkel mar amennyire lehetett , es mondta hogy 5nap kell dolgozni 8tol5ig. Es ha tetszik menjek vissza és beszéljük meg mikor kezdjek.

Visszamentem, de csak a főnökasszony volt ott, a kínai nő. Ö elnondta mennyi lesz a fizu es 5nap, néha szombaton is jonni kell .Miután alairtam a szerződést, utanna beszéltem egy ott dolgozóval es mondta hogy a hétvégén vagy a szom.vagy a vas. szabad csak. Nem mind a 2!!

Igy nem vállalom es nemis megyek holnap.

Lehet vmi jogi következménye?

#Nem megyek be dolgozni
2023. máj. 8. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mindig is lenyűgözőnek tartottam ezt a szegmensét a világnak, olyan, mint egy alternatív univerzum. Ezeket a dolgokat az átlag eddigi 4-6 környi interjúmból az első 10 percben szoktam kideríteni, mi a rosseb történt nálad?
2023. máj. 9. 07:39
 12/12 A kérdező kommentje:

11 csinálj mit akarsz, de hogy nem a kérdésre válaszoltál az is biztos.

Nagyon elvont okoskodással álltál elő..

8 tipikus mindentudó gondolom elolvastad az első szót, es gyorsan kommenteltél

Bármennyire is fáj igaza van a 9, 10nek.

Köszönöm 10es ,ment a kéz ✋

2023. máj. 11. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!