Egy volt Tescós tolvaj dolgozó hamarabb kap munkát a kereskedelemben, mint én, aki soha nem loptam - csak azért mert főnök volt a családtagja? Miért van ez így?
Mondd már meg, ha lenne ilyen bajom, hogy tudtam volna lehúzni 8 évet egy munkahelyen, úgy, hogy nem orvosi alkalmatlanság miatt küldtek el?
Ahol pedig protekcióm is volt, a nagyfőnök már a papírjaimat is elkérte és bejelentette, hogy náluk dolgozik egy volt kisfőnök a Tescóból, valamint ő is dolgozott a Tescóban, tehát bevallottan volt is ismeretsége ebből a körből. Egyértelmű, hogy a Tescós vezetők mondtak neki valamit, ami miatt nem vett fel. De ezen kár vitatkozni, furcsa is lenne, ha ezek a nagy multik nem tartanák a kapcsolatot egymással. Hisz ugyanabban a városban van az üzletük és kizárt, hogy utálnák egymást, sőt, vannak dolgok amiket igenis meg kell beszélniük. (Most nem arra gondolok, hogy összehangolják az áraikat). A Metro vezetője pedig a barátnőm után érdeklődött a Tescónál, de ezt közölte is vele, hogy érdeklődni fog iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!