Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A te bevételeid, béred nőni...

A te bevételeid, béred nőni fognak idén 20-30 százalékkal? Hivatkozás és szavazás lent

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 29. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Én most fogok átmenni gyakornoki pozícióból főállásban. Tehát feltételezem a mostani cégtől, ahol dolgozom, fogok majd kapni egy ajánlatot.

30%-os emelkedés alatt lehet nem fogom elfogadni.

2023. ápr. 29. 23:30
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Már kaptam 27%-ot, ha kapok megint ennyit ott helyben leszpom magam.
2023. ápr. 29. 23:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Eléred?
2023. ápr. 30. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

20% alattira számítok, az idén már volt egy, akkor céloztak rá, hogy a következő is hasonló lesz (évente van bérrendezés, nyáron.)

A kettő együtt nekem reálértéken is kiadja a 20-at, szerencsésen alakultak a költségeim, bizonyos dolgokra még kevesebbet is költök.

De van lemondás nálam is, néhány dolog (főleg elelmiszer) annyira megdrágult hogy inkább nem veszem egyáltalán (olcsó verzió nem alternatíva, nem mérgezem magam szeméttel, inkább mást eszek), egyes beruházásokat elhalasztok, egyes szolgáltatásokra szintén nem költök.

Majd jövőre jobb lesz, ez most ilyen év volt.

2023. ápr. 30. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Persze hogy nőni fognak, hisz a bevételeimről én döntök. Bérért meg soha nem adtam el az (élet)időmet.
2023. ápr. 30. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!