A te bevételeid, béred nőni fognak idén 20-30 százalékkal? Hivatkozás és szavazás lent
20% :DD:DDD
Örülök ha nem rúgnak ki...
Munkahelyen volt 8% emelés ősszel, majd év elején még 10%. Munkaköröm is változott a tavasszal, emiatt megint majdnem 10% plusz emelés jött. Így reál értéken szerintem jó vagyok.
Emellett a vállalkozásban árat emeltem, 20%ot egységesen mindenre. Egyelőre még a kereslet nem csökkent emiatt, szóval gondolkozok újabb 3%-ot ráemelni.
(2020ban volt rekord év a vállalkozásban, idén még mindig nem fogja elérni azt a szintet a bevétel, de nem panaszkodhatok.)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Kiegészítő kérdés hogy a környezetekben tapasztaltok sporolást, vagy panaszkodást a drágulás miatt olyanoktól akik eddig nem tették, esetleg lemondás bizonyos cikkekről vagy lefelé vásárlást?
Én novemberben kaptam 7%-ot, majd decemberben 35%-ot, majd most májusban olyan 6-7%-ot fogok kapni megint.
Szóval én már az emeléseken átestem, de tudni illik, eléggé alul voltam fizetve a helyhez, tudáshoz, elváráshoz és végzettséghez képest, szóval ez korrekció volt, nem is igazán klasszikus emelés.
Szerződés szerint idén novemberben kapok még 7% körüli emelést, szóval 20% alatti lesz nekem idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!