Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A te bevételeid, béred nőni...

A te bevételeid, béred nőni fognak idén 20-30 százalékkal? Hivatkozás és szavazás lent

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 29. 20:32
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
nemtudom
munkáltatóm szeretné de nem biztos hogy menni fog
30felett
20alatt
vállakozó vagyok áthárítom
örülök ha lesz munkám
64 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
reál értéken még csökken is.
2023. ápr. 29. 20:35
 2/15 A kérdező kommentje:
nekem is :(
2023. ápr. 29. 20:40
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

20% :DD:DDD

Örülök ha nem rúgnak ki...

2023. ápr. 29. 21:19
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
A bérem nem, a bevételeim igen.
2023. ápr. 29. 21:29
 5/15 anonim ***** válasza:

Munkahelyen volt 8% emelés ősszel, majd év elején még 10%. Munkaköröm is változott a tavasszal, emiatt megint majdnem 10% plusz emelés jött. Így reál értéken szerintem jó vagyok.

Emellett a vállalkozásban árat emeltem, 20%ot egységesen mindenre. Egyelőre még a kereslet nem csökkent emiatt, szóval gondolkozok újabb 3%-ot ráemelni.

(2020ban volt rekord év a vállalkozásban, idén még mindig nem fogja elérni azt a szintet a bevétel, de nem panaszkodhatok.)

2023. ápr. 29. 21:31
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

Kiegészítő kérdés hogy a környezetekben tapasztaltok sporolást, vagy panaszkodást a drágulás miatt olyanoktól akik eddig nem tették, esetleg lemondás bizonyos cikkekről vagy lefelé vásárlást?

2023. ápr. 29. 21:37
 7/15 anonim ***** válasza:

Én novemberben kaptam 7%-ot, majd decemberben 35%-ot, majd most májusban olyan 6-7%-ot fogok kapni megint.

Szóval én már az emeléseken átestem, de tudni illik, eléggé alul voltam fizetve a helyhez, tudáshoz, elváráshoz és végzettséghez képest, szóval ez korrekció volt, nem is igazán klasszikus emelés.

Szerződés szerint idén novemberben kapok még 7% körüli emelést, szóval 20% alatti lesz nekem idén.

2023. ápr. 29. 21:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem most áprilisban emelték 30%-kal. Aztán ha úgy adódik akkor még december-január környékén várhatok egy nagyobbra, de az előléptetéssel is jár.
2023. ápr. 29. 22:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: annyit még leírnék hogy még meg sem kaptam az új béremet de már többet kellett költenem - szóval hiába a nő a bér, a kiadások valahogy jobban nőnek :/
2023. ápr. 29. 22:54
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
A béremet év elején emelték 35%-al plusz lett még két bevételi forrásom amik közel ugyanannyit hoznak mint a fizetésem úgy hogy mondhatjuk hogy igen.
2023. ápr. 29. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!