Szezonális munkahelyeknél vagy éves állásnál adnak próbaidőt?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok hogy ha pl valaki szállást is igényel mert pl töbszáz kilómétert utazik akkor gondolom adnak próbaidőt?2023. ápr. 26. 12:21
1/3 anonim válasza:
Mindenhol van próbaidő. Rendszerint a legvégén kiraknak.
2/3 anonim válasza:
Több száz kilométer?
Ausztriába készülsz?Ott 14 napod van indoklás nélkül felmondani illetve a munkaadó is elküldhet.
Magyarországon is van próbaidő három hónap.Ez megbeszélés kérdése.
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy mondjuk ha az ország eggyikfeléből a másikba mész munkavállalás szempontjából.Sajnos jártam már úgy jelentkeztem egy éves állásra be is hívtak próbanapra 1óra után már el is küldtem haza kb esélyt sem adtak ezért félek ha 100kmre arébb megyek dolgozni akkor előfordulhat hogy még az nap haza is küldenek?
2023. ápr. 26. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!