Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kismamák, milyen jövedelem...

Kismamák, milyen jövedelem kiegészítést találtatok magatoknak pici gyerek mellett? (Már akinek van ilyen.)

Figyelt kérdés
Otthonról végezhető érdekel, hisz a picit nem hagyhatom magára.
2023. ápr. 24. 10:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha van papírod, és értesz is hozzá, vagyis jó vagy a szakmádban, akkor miért ne lehetne taláni? Én fordítóként és nyelvtanárként dolgoztam otthonról, a férjem pedig fejlesztőként. Nem kell protekció, tudás és referenciák kellenek. Akkor írd le, hogy milyen végzettséged van, és mihez értesz, mert minden munkakeresés így indul. Hiába ajánl valaki könyvelői munkát, ha te webfejlesztő vagy.
2023. ápr. 26. 04:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Rendben. Informatika és könyvelés kizárva, ezekhez nem értek.

Ügyfélszolgálat jöhet, tapasztalat is van. Megjegyzem rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzom, ilyen irányba, mégsem keresnek.

Akkor jöhet logisztika, fuvarszervező, ebben is van tapasztalatom. Küldtem is pályázatot, semmi.

Ezen felül minden jellegű adminisztráció, marketing témák, szövegírás, projekttervezés, pályázatírás, mindegyikben van gyakorlat is. Ha ilyet találok, oda is küldöm az önéletrajzot.

Valszeg a gyermek a gond, ezért nem kellek sehova. Épp ezért kérdezősködöm olyan kismamáktól, akiknek van állása gyed/gyes mellett. Kíváncsi vagyok ők mit találtak, mire van kereslet ebben a helyzetben.

2023. ápr. 27. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!