Gyes mellé ajánlanátok valami jó kis jövedelem kiegészítést?
Figyelt kérdés
Hamarosan már csak gyest fogok kapni sajnos, jó lenne valami kis mellékes. Időm is lenne, mert a mamák tudnának vigyázni a lánykámra alkalmanként. Bölcsi sajna nincs, dolgozni visszamenni nem tudok, így valami mellékest szeretnék találni, amivel a konyhapénzt kiegészítem.2011. máj. 15. 17:06
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi ilynekre gondoltam. Avonos már elég sok van a városban, az oriflame-t régebben csináltam, de nem igen vették tőllem. A másik kettőt meg nem ismerem. Van tapasztalata róla valakinek?
2011. máj. 15. 17:10
3/12 anonim válasza:
Esetleg valami internetes vállalkozás? Egy weblapot ma már nagyon egyszerű összerakni. Persze ehhez az kell, hogy olyan végzettséged legyen. Mondjuk tanítani valamit, tanácsadás, webáruház, ilyesmi.
4/12 anonim válasza:
Én készségfejlesztő gyerekjátékokkal foglalkozom, ha érdekel, szívesen adok bővebb felvilágosítást, írj privit! :)
6/12 anonim válasza:
Wellnet- a párom ezt csinálja, eleinte havi 10-20 ezret keresett vele, most kb havi 80.000 megvan (fél év telt el), valamikor több, valamikor kevesebb...és nem csinál "semmit" csak van egy jó webáruháza, ahonnan az emberek rendelnek.
7/12 anonim válasza:
Az Amway termékek nagyon jó minőségűek, de nagyon drágák. Sokan nem tehetik meg, hogy vásárolják őket.
Én különórákat adok délutánonként.
8/12 anonim válasza:
17.20-as válaszoló vagyok, persze, természetesen írhat bárki, aki akar. :)
9/12 anonim válasza:
Én használt ruhákkal kereskedem a teszveszen és a vaterán. Veszek a kilós turiban minden héten 6-8 kiló ruhát és azokat adom el, kis haszonnal, de így is heti 2-3 ezer zsebpénzem lesz belőle :)
10/12 anonim válasza:
Pont az ilyen hasznaltruha "kereskedoket" figyeli az apeh a vateran es a teszveszen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!