Nem munkaerő hiány van, hanem csak egyszerűen rabszolgamunkákból van túlkínálat?
3 műszak 4 műszak
hétvégén is nyomjad
sose vagy szabad
Munkaerő hiány van.
Mi sorra küldjük el a jelentkezőket mert nagy része még a saját nevét sem tudja leírni.
"Mi sorra küldjük el a jelentkezőket mert nagy része még a saját nevét sem tudja leírni"
Meg lehet próbálni olyan bért és munkakörülményeket ajánlani, amiért írni-olvasni tudó jelentkezőket is lehet kapni.
@ 18:38
Azért, mert egy normális, méltó életet szeretnék, ahol jut elég időm a sportolásra, a hobbijaimra, a családomra, és tudok eleget pihenni. Ha a szünetekkel együtt 9 órát kell a munkahelyen tölteni, ami utazással 10-11 óra is lehet, akkor nincs lehetőség egy normális életre.
Én most lépek ki ebből a rendszerből, legalábbis egy időre biztosan, és én szerencsésebb voltam, mert sok home office-om volt. Így is borzalmas volt, nem tudtam eleget pihenni, szombaton mindig délig aludtam, annyira elfáradtam a héten. A maradék hétvége meg elég volt a házimunkára, bevásárlásra, egy kis sportolásra. Az a +1 nap a hétvégéhez lenne a minimum, amivel legalább valamilyen szinten élhető lenne ez az egész.
"Mi sorra küldjük el a jelentkezőket mert nagy része még a saját nevét sem tudja leírni."
Hát igen, ez a hirdetett munkáról is elmond valamit.
Diplomásként meg azért nem vesznek fel, mert túlképzettnek tartanak.
Ennél többet nem éri meg ajánlani mert annyiból már automata gépsor is kijön.
Diplomás azért nincs fölvéve mert derogál nekik ha le kell hajolni egy leejtett csavarért és egyből lelép ha másik munkát talál, nem éri meg betanítani.
"3 műszak 4 műszak
hétvégén is nyomjad
sose vagy szabad"
Hát de ha csak erre vagy alkalmas hogy összecsavarozz 2 lófszt akkor mit akarsz, full home officeból rugalmas munkavégzést milliós bérekért? Jahh hogy ahhoz érteni is kell az informatikai rendszerek működését és a gazdasági folyamatokat...
16: Az micsoda?
Weboldal neve ez?
Szakmunkásokból van hiány.
Diplomás állások közül csak néhány terület: orvos, IT, pedagógus.
Az összes többi telített sajnos.
Gyárakban meg olyan munkakörülmények vannak, hogy oda csak bolond mazochista jelentkezik. Nettó 150-200 ezerért még hugyozni se engednek ki. Na, ezért veszik fel a dögolcsó ázsiai munkást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!