Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresel nettóban?

Mennyit keresel nettóban?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez pofát mutatva magánügy, de itt anonként nyilatkozunk.

Kérem, hogy csak valós adatot adjatok meg és írjátok le azt is hogy mit dolgoztok és hol.

Köszönöm.

2023. ápr. 20. 17:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
#29 Vendéglátásban dolgozol?
2023. ápr. 21. 21:43
 32/37 anonim ***** válasza:
24%
tanár válaszoló de gáz vagy
2023. ápr. 21. 21:44
 33/37 A kérdező kommentje:

30-as, ha valamihez nem értesz, akkor miért kommentálsz?

Egészségügyben dolgozok, amihez már középfokú nyelvtudás kell. Amit csinálok nem is vállalja mindenki el, hiába van itt a sok bevándorló. Itt nincs 1000szeres túljelentkezés, mint Borsodban stb., sőt hiány van. Sok ukrán is a behívó elől elmenekülve csak élősködik itt a német államon, ahelyett hogy megtanulna németül és elmenne dolgozni.

2023. ápr. 22. 06:22
 34/37 anonim ***** válasza:
Egészségügyben tényleg jól lehet kint keresni.
2023. ápr. 22. 11:31
 35/37 A kérdező kommentje:
Németben számtalan lehetőség van, nem az eü-ben. Csak tudni kell németül kommunikálni.
2023. ápr. 22. 11:43
 36/37 anonim ***** válasza:
0%

"Betanított összeszerelő gyárimunkás vagyok"

későbbi hozzászólás:

"Egészségügyben dolgozok amihez már középfokú nyelvtudás kell"

Döntsd már el hogy akkor mit dolgozol. Legközelebb mi leszel agysebész vagy full-stack fejlesztő perfekt némettel? Na lapozhatunk tovább csak egy újabb kamugép aki sosem járt külföldön, nem úgy mint én aki itt lakok 15 éve.

2023. ápr. 22. 18:12
 37/37 A kérdező kommentje:
36-os, soha nem írtam itt, hogy betanított összeszerelő gyárimunkás vagyok. Egyébként meg azt gondolsz amit akarsz. Végül is nem azért indítottam ezt a kérdést, hogy neked bármit is bebizonyítsak, de te vagy az ostoba, ha te állítólag 15 éve itt vagy, és a beírásaim kétségbe vonod.
2023. ápr. 23. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!