Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresel nettóban?

Mennyit keresel nettóban?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez pofát mutatva magánügy, de itt anonként nyilatkozunk.

Kérem, hogy csak valós adatot adjatok meg és írjátok le azt is hogy mit dolgoztok és hol.

Köszönöm.

2023. ápr. 20. 17:46
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Leírom én is, többek között 18-asnak:

Németben betanított dolgozóként 1 M körül. Ebből 600-700 e. HUF között megmarad.

2023. ápr. 21. 08:10
 22/37 anonim ***** válasza:
64%
Gépészmérnök, 5 éve vagyok a pályán és így kapok nettó 470ezer Ft fizut, plusz 430ezer Ft cafit, plusz 13.havi fizut, plusz negyedéves bónuszt, plusz egyéb juttatásként ilyen olyan pénztár hozzájárulásokat és biztosításokat.
2023. ápr. 21. 10:21
 23/37 anonim ***** válasza:
27%

A kérdés az, hogy MINEK???

Én is leírhatom, persze. Többnyire daytrade-elek és skalpolok, tőkére vetítve napi 1-2% profitot realizálok. Ebből 1-2 millát felélek minden hónapban, hisz repjegyek, szállodák, vízumok, rendezvénybelépők, kaja, autóbérlés, hobbik: sí, hómotor, hegyi túrák ésatöbbi mind pénzbe kerül. A többi, a profit kb. 80%-a megy a részvényportfolióba, hogy újabb profitot termeljen.

2023. ápr. 21. 12:17
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
21-es, Németországban a betanított dolgozók ennyit keresnek? Nem rosszból, én is külföldön dolgozom, jól keresek, csak nem betanított munkás vagyok. Azt hittem, hogy ők csak ilyen 1500 eurókat keresnek, persze ne értsd félre, nem sajnálom tőlük, csak tényleg meglepett.
2023. ápr. 21. 12:57
 25/37 anonim ***** válasza:

A "400-500 között" alsó fele.

Első hónap, amikor ennyit kerestem, március volt.

Úgy hogy még nem tudom, tudok-e majd belőle félrerakni.

Tele vagyok adóssággal, arra megy 15-25%-a a következő évben is.

Márciusban volt túlóra is, azt mind félreraktam. Tízezrek, nem nagy összeg.

Csak az érzés kedvéért, ugyanis lenne mire költeni, kissé le vagyok pukkanva.

Mindebből kiindulva, a jelenlegi nettóm a spórolási nullpont alatt van.

500 fölött, ami a fizetési célom év végéig, már menne.

2023. ápr. 21. 13:08
 26/37 anonim ***** válasza:
54%

Lemaradt, medior szintű multis excel munka. Ügyesebb huszonévesek, BME-s frissdiplomások 1-2 év tapszival meg tudják csinálni.

Én 35 évesen dekkolok itt ezekkel, kicsit elbaltáztam a karrier nevezetű projektet.

2023. ápr. 21. 13:10
 27/37 A kérdező kommentje:

/24: attól függ, mit csinálsz. Vki még az 1500-öt se keresi meg; én viszont ennél többet rakok félre.

Svájcban, Izlandon stb. betanítottként is még jóval többet lehet.

2023. ápr. 21. 14:49
 28/37 anonim ***** válasza:

"Németben betanított dolgozóként 1 M körül. Ebből 600-700 e. HUF között megmarad"

Ezt mégis hogy? Munkásszállón laksz vagy valami lebujban? Én is németben dolgozom hangmérnökként egy stúdióban, nettó 1,8-at keresek de ugyanannyit teszek félre mint Te ha kifizetem az albérletet és nem zsíroskenyeret eszek 30 napon keresztül

2023. ápr. 21. 20:40
 29/37 A kérdező kommentje:
/28 Nekem teljes ellátás van a munka mellé, saját apartmanszállással. Ennyi.
2023. ápr. 21. 20:53
 30/37 anonim ***** válasza:
43%

Igen, persze, bárki által elvégezhető betanított munkásként br. 4000 €-t keresni (aminek a nettója mozog 1M körül Németo.-ban) + teljes ellátást és saját apartmant biztosítani egy betanított munkás számára úgy hogy ilyen pozikra 1000-szeres túljelentkezés van ázsiai, paki és afrikai munkavállalókból akik fillérekért elvégzik és elvannak 10-en egy szobában.

Ettől hitelesebb hozzászólást akkor olvastam amikor valaki home officeból volt árufeltöltő nettó 600-ért Borsod megyében.

2023. ápr. 21. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!