Mennyit keresel nettóban?
Tudom hogy ez pofát mutatva magánügy, de itt anonként nyilatkozunk.
Kérem, hogy csak valós adatot adjatok meg és írjátok le azt is hogy mit dolgoztok és hol.
Köszönöm.
A jwgyesem (nő) egy svájci cégnek dolgozik contractorként home officeból csapatvezető senior data scientistként havi 2,8 - 3,3 millió forintnak megfelelő összegért átváltva.
Nekem nincs komolyabb végzettségem csak érettségi ugyhogy el se megyek dolgozni mert teljesen felesleges időpazarlás ha a tízszeresét keresi úgyis. Helyette gyúrogatok medencézek kondizgatok spanjaimmal héderezek partyzok meg TikTok lájvozok
450 + cafeteria, összesen úgy 480-at.
Úgy 200-230-at egy hónapban éppen hogy költök.
Pályakezdő, 25 alatti szoftverfejlesztő vagyok Budapesten.
Takaritok napi 6 oraban egy korhazban
Havi 700-750K korul kapok atszamolva forintra, tulora nelkul
200-300 tudok felretenni
Ez egy full értelmetlen kérdés, s szinte minden nap leírja valaki.
MINEK???
Nettó 610, tulajdonképpen nem tudom mit csinálok, tesztelés szerűség, papíron szoftvermérnök, de inkább kisgyermeknevelés és elviselés. Ha minden jól megy, sikerül váltani normális munkakörbe. 250-et teszek el, néha 300-350-et is sikerül.
#15 Infopark? :D
18-as, ha full értelmetlen, akkor MINEK jöttél be? Lapozz tovább!
17-es nem tudom miért lett lepontozva. Nyugat-Európában vagy Amerikában megkaphat ennyit takarítóként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!