Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is retteg a munka kereséstől?

Más is retteg a munka kereséstől?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért rettegsz tőle? (Én nem rettegek. Persze, vannak rosszabb napok, amikor az ember nem érez magában elég erőt és nyitottságot és energiát hozzá, de ezeken át kell vergődni és nem szabad feladni)
2023. ápr. 19. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon természetes dolog, kicsit olyasmi, mintha koldulnod kéne. Állsz ott, szemben az egész náthás világ, kéne egy kis lóvé, elő kéne adnod magad... Csak itt még teljesíteni is kell, tök jó lenne minél ritkábban minél kisebbeket hibázni, és még ha beüt a szar, akkor is könnyedén pakolni a lelki sebváltódat felelősségteljes helyrehozó fokozatba... Nyilván összetett, és nyilván nem tudsz kb semmit az új helyről, még a legegyszerűbb eszközöket is kérdezned kell, ugyan merre laknak. Azért a félelmek és a valóság itt se nagyon vannak átfedésben: a legtöbb aggályod egész egyszerűen okafogyottá válik valamikor a jövőben, és a többi is szépen sorban üti fel a fejét, nem minden egyszerre, mint most, amikor azt gondolod, hogy ez a tépelődés egyfajta egészséges óvatosság. Említettem: természetes dolog. De ettől még nem mondanám, hogy egészséges.

Egyetlen jótanács létezik, a Nike csépelte el a végletekig pár éve. Tényleg csak menni kell és tolni. Valahogy lesz, vészesen hülyének nem fognak nézni sehol, vagy ha mégis, akkor ott minek akarnál egy percet is eltölteni ugye. Amikor ott vagy, tudni fogod, hogy aha, itt a helyem. El is mondod, mit érzel, örülnek is nagyon majd, főleg ha szép szavakba öntöd. Arról beszélek, ahol valahogy megcsap már a kapuban, hogy tele lesz a hely jól válogatott, normálisabb, jó érzésű emberekkel, akik szívesen segítenek, tanítanak, dolgoznak a kezed alá, és akikkel sima ügy együtt dolgozni, örömmel segítesz nekik te is, jó a kezük alá dolgozni, ésatöbbi. Nincs/ritka az a hát mögött gunyoros idiótaság, ami a besavanyodott agyatlanok közt olyan durván nyomasztó... Vagy esetleg ha az a terv, hogy nem érdekel az ilyesmi, kezdeti tapasztalataidat szerzed, csak egy sor lesz az önéletrajzodban, akkor természetes, hogy nincs min aggódj, móka van készülőben.

2023. ápr. 19. 15:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos pont az ilyen idióta emberektől tartok.idáig akárhány munkahelyen dolgoztam mindig ilyen aljas,mocskos, undorító emberekkel dolgoztam akik ki gúnyolnak meg kibeszélnek a hátam mögött stb.Ember az kell a munkahelyre hogy kitermelje a lóvét de hogy normálisan betanítsák meg megbecsüljék azt már nem.utánna meg panaszkodnak hogy nincs munkaerő..nem is értem
2023. ápr. 19. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van. Most én is hasonló cipőben járok.

Annyi a féreg a munkahelyeken, hogy alig merek még jelentkezni is. Fogytán az önbizalmam.

2023. ápr. 19. 21:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát én is így vagyok vele,már annyi lelki szenvedést kellett átélnem az undorító kollégák miatt
2023. ápr. 19. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak addig, amíg vállalkozó nem lesz.

Mert utána már más dolgoktól fog rettegni! :D

2023. ápr. 20. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos itt Magyarországon nem csak keleti bérek vannak hanem keleti munkakultúra is a rabszolgák belefáradtak a sok munkába éhbérért ezért fusztráltak, depresszívek, irigyek, mogorvávák és feszültek.
2023. ápr. 20. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:
A munkakereséstől nem , hanem attól hogy még 1 év múlva sem lesz munkám
2023. ápr. 22. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!