Boltvezető helyettes állásra jelentkeztem. Kérdezték a fizetési igényem. Mondtam 270 ezer Ft nettó. Erre azt mondták ne vicceljek. Szerintetek is sok?
Figyelt kérdés
Anno még 2019-ben kerestem ilyen munkával 220 nettót. 3 éves boltvezetői tapasztalattal, angol nyelvtudással. Azóta mindennek az ára kb. a duplájára emelkedett. Ott 8-16 ig volt a munkaidő. Hétvége szabad volt. Itt 8:30-tól – 17:30-ig van a munkaidő. Tehát 9 órát kellene bent lennem. Igaz, hogy ebből 1 óra az ebédszünet, de akkor is bent kell lenni 9 órát. Este 6 óra mire hazaérek. Utána semmit nem lehet már csinálni. Plusz havonta legalább 2 szombaton is kell 4 órát dolgozni. Volt egy másik cég, aki nettó 198-at ajánlott hasonló munkáért. Ami meg szerintem vicc a mai árakat nézve. Én úgy gondolom ezek alapján nem kértem sokat, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.2023. ápr. 19. 11:01
1/30 anonim válasza:
De most csak helyettesnek jelentkezel, lejjebb adtad a lecet.
3/30 anonim válasza:
Szerintem rohadt kevés. Én azt gondoltam volna, hogy kevesli a bérigényedet.
4/30 anonim válasza:
Sok. a Boltvezető helyettes szinte ugyanannyit kap mint egy kasszás vagy árúfeltöltő. Havi 270 nettó napi 8 órára boltban valóban sok.
5/30 anonim válasza:
Mondjuk nem mindegy hogy ez hipermarket valami kisbolt. Nyilvan utobbi.
Ott annyit nem er a munkad sajnos.
7/30 anonim válasza:
Keress egy másik boltot. A Lidl-ben egy szakképzettséggel nem rendelkező "áruházi dolgozó" nettó kezdő bére kb. 240 ezer forint.
8/30 anonim válasza:
2017-ben jelentkeztem egy irodai munkára, angol nyelvtudás kellett hozzá. Még telefonban megkérdezték a bérigényt, mondjak egy tól ig összeget, azt mondtam 110-150 között. Lement az interjú és mondja a csávó, "adok egy tanácsot, legközelebb kérj minimálbért". Azóta rettegek, ha megkérdezik a bérigényemet :D
9/30 A kérdező kommentje:
Nem hiper, de nem is egy kis bolt. Győr belváros. Sétáló utcához közel. Nagy forgalmú üzlet. Akik szerint kevés, azért számolják hozzá a szombati munkát is. Amúgy itt egy albérlet 150 ezer Ft-tól kezdődik + 30 ezer Ft a rezsi. Szóval sok nem marad a 270-ből se...
2023. ápr. 19. 11:29
10/30 anonim válasza:
Győrben sokallták ezt a fizetési igényt...? Atyaég. Albérlet meg pesti áron? Az szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!