Boltvezető helyettes állásra jelentkeztem. Kérdezték a fizetési igényem. Mondtam 270 ezer Ft nettó. Erre azt mondták ne vicceljek. Szerintetek is sok?
Figyelt kérdés
Anno még 2019-ben kerestem ilyen munkával 220 nettót. 3 éves boltvezetői tapasztalattal, angol nyelvtudással. Azóta mindennek az ára kb. a duplájára emelkedett. Ott 8-16 ig volt a munkaidő. Hétvége szabad volt. Itt 8:30-tól – 17:30-ig van a munkaidő. Tehát 9 órát kellene bent lennem. Igaz, hogy ebből 1 óra az ebédszünet, de akkor is bent kell lenni 9 órát. Este 6 óra mire hazaérek. Utána semmit nem lehet már csinálni. Plusz havonta legalább 2 szombaton is kell 4 órát dolgozni. Volt egy másik cég, aki nettó 198-at ajánlott hasonló munkáért. Ami meg szerintem vicc a mai árakat nézve. Én úgy gondolom ezek alapján nem kértem sokat, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.2023. ápr. 19. 11:01
21/30 A kérdező kommentje:
19-es miből gondolod, hogy nincs végzettségem? Üzletvezetőit végeztem.Plusz angol középfokú nyelvvizsgám is van...Ezek nélkül be se hívtak volna interjúra. Az albérlet árat viszonyításként írtam.
2023. ápr. 19. 13:39
22/30 anonim válasza:
670-et kellett volna mondanod.
Így, hogy 270-et mondtál, látták, hogy semmi önbecsülésed, így full alkalmatlan vagy egy ilyen pozícióra. Ha 670-et mondtál volna, azonnal felvettek volna.
23/30 A kérdező kommentje:
Aha biztos. :) Amúgy nem véletlenül kell bérigényt megadni, aki a legkevesebbet írja be azt veszik fel kb.
2023. ápr. 19. 14:05
24/30 anonim válasza:
Még bruttó 270 is sok egy ilyen semmitmondó munkakör betöltésére, örülj neki hogy nem csikartak le egy pofontot hogy bohócnak nézted őket
25/30 anonim válasza:
Milyen munkakör az, ami nem semmitmondó...?
26/30 anonim válasza:
Nevetséges. Menj multihoz. Az ilyen magyar kkv-kat meg felejtsd el.
27/30 anonim válasza:
Tessék, próbáld meg ezt.De ne 270 nettót mondj... Hanem többet, próbálj belőni, egy normális bért ...Ha alulértékeled magad, az nem jó...
28/30 anonim válasza:
30/30 Illium válasza:
Br. 400-500 között, vagy normálisabb helyen 450-600 bruttónál jelölj. A nettóra mondta a hr-esnek ne vicceljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!