Ha próbaidő alatt nem megyek be, mert nem is akarok már ott dolgozni akkor mi lesz?
Borzalmas a munkahely, nagyon tartok az oktatóktól és nem is szeretném őket látni. Viszont a nagyfőnök rendesnek tűnik neki mindenképpen szólni szeretnék, de nem akarok ott megjelenni mindenki előtt.
Állandóan ezt mondják az oktatók, hogy ők már mennyi energiát beletettek és én még semmit nem fejlődtem.
Szóval már konkrétan gyomoridegem van és nem csak az önbizalmam hanem az élettől való kedvemet is elvették.
Nem is érdekel mi lesz, csak attól tartok, hogy rendőrségi ügy lehet-e belőle vagy bármi ilyen, mert nálam van egy belépő kártya. Természetesen azt vissza is postáznám vagy mit tudom én.
De személyesen nem fogok megjelenni, bármit csak azt ne.
Túl vagyok rajta végülis nem volt olyan szar. Főleg azért, mert már nem stresszeltem rá, úgy voltam vele hogy ha elküldenek akkor is jó, ha meg nem akkor jön a pénz addig is.
11-es válaszra reagálva: Volt olyan hely nekem is, hogy nem tudtam be vagyok e jelentve, kétszer kértem munkaszerződést, harmadjára sem adtak mondtam akkor helló. De ezt kis cégek szokták csinálni. Nagy cég nem fogja 50-100.000 Ft miatt kockára tenni a hírét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!