Holnapi nap mar nem szeretnek menni dolgozni, a mai nap telefonaljak be hogy holnap mar nem megyek es ezzel egyidejuleg kuldjek egy emailt a cegnek hogy felmondok? Kaptam munkaruhat, belepokartyat, kulcsokat, azokat le kell adnom ilyenkor?
Ez a jó beosztott holnap már nem megy be de még gondolkozik hogy jelezze e ezt.
Bezzeg ha én bezarom a boltot és nem adok végkielégítést.....
Azért fizettem 450ezret mert a kollégának nem tudok már ingyen szállást adni többet .
Holnap reggel bemész, és megmondod, hogy csak leszámolni jöttél be.
A munkaruhát nem küldheted vissza emailben. Se faxon.
Akkor hétfőn, mea culpa.
Azért nem jó az email, mert nem tudod csatolni a kulcsokat meg a munkaruhát.
Annyira azért legyünk már felnőttek, hogy bemegyünk, írásban megtesszük a felmondást, és elszámolunk a céggel.
Ha hétfőn tudsz csak bemenni, és hétfőn már nem lennél próbaidő alatt, akkor e-mailben jelezd a felmondásod, hogy az még "próbaidő alattinak" számítson.
Egyébként az elektronikus úton küldött felmondás akkor vált csak ki joghatást, ha a másik fél nincs akadályozva az elektronikus levél megnyitásában.
Ezt a részét Te nem tudhatod, ezért van az még nagyon messze, hogy a papírformát az e-mail felváltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!