Egy asszisztens valóban br 3 millió/hót fizut keres? Az
rtles műsorban ennyit kapnak.
Figyelt kérdés
Néztem az álommeló műsört és úgy láttam, h elég piti feladatokat kapnak ennyi pénzért. Nekem ez egy nagyon jó fizunak tűnik, és szimpik a feladatok is. Nagyon tetszene ez nekem! A valóságban is ennyit kap egy asszisztens?
Ez egy TV műsor, a 3M a költségvetés része, nem fizetés. Br 500nál nem nagyon keresnek többet az asszisztensek.
2023. ápr. 9. 18:47
12/23 anonim válasza:
Ez egy reality show. Egy executive asszisztens nem ilyen dolgokat csinál mint amiket ebben a műsorban látsz, ami itt van az csak egy lebutított verziója.
A valóságban messze van az álommunkától mivel sokszor éjjel-nappal elérhetőnek kell lenned, el kell intézned az utazásokat, a fogadásokat, a főnököd gondjait, akár hajnalban is.
Fizetés pedig nincsen 3 millió. Magasabb szinten, mint az executive assistantnál az 1 millió sokkal reálisabb, alacsonyabb posztokban pedig inkább 500-600br
2023. ápr. 9. 20:14
13/23 anonim válasza:
5-600k bruttó egy asszisztensnek jó vicc.. én is inkább a 300kra szavaznék, az a reális
2023. ápr. 9. 20:19
14/23 anonim válasza:
#13 300k ért sok sikert aszisztenst szerezni, max mari nénit kapod meg a szomszédból annyiért aki semmit se tud
2023. ápr. 9. 20:27
15/23 anonim válasza:
Nálunk is van olyan asszisztens aki a nagyvezér meg a teljes feksővezetés dolgait intézi, hotelszobát foglal, meeting meghívókat küld, számlákat iktat, stb. Szó szerint egy fokkal magasabb a besorolása mint egy operátornak. Végzettséget kérnek, nyelvtudást kérnek, de egyikre sincs igazán szükség a feladatok elvégzéséhez. Egy komolyabb multinál mindenre jól bejáratott sablonok vannak, önállóan gondolkodni hogy te most hogy fogalmazol meg egy emailt, hogy foglalsz szállást, stb, egyáltalán nem kell. Erre senki sehol nem ad 5-600 ezret. Hidd el, ahol mégis, ott nem csak a főnököd tollát kell a szádba venned ;)
2023. ápr. 9. 22:14
16/23 anonim válasza:
nagyobb TV társaságoknál kifejezetten jó a fizetés, én onnan tudom hogy az unomatesóm meteorológus (nem bemondó hanem az adatokat dolgozza fel és teszi közzé hogy mit mondjon be) erre keres havi bruttó 1,8 milliót és egyáltalán nem megerőltető a munkája. A frontemberek / ismertebb tv személyiségek / műsorvezetők / rendezők azok még jobban keresnek.
2023. ápr. 10. 02:33
17/23 anonim válasza:
15-ös, nálunk kap ennyit, és nem zaklatom szexuálisan az asszisztensemet. Sőt, az asszisztensem hozzám hasonlóan negyvenes nő. Viszont a megszokottak mellett elvárás tőle az angol, francia és legalább egy délszláv nyelv magas szintű ismerete és aktív használata, és a valóban kemény munka. (Francia gyógyszerkutató cég magyarországi központja, hozzánk tartozik a nyugat-balkáni régió is.)
2023. ápr. 10. 12:51
18/23 anonim válasza:
Attókl függ mennyit képes "nyelni", vagy rokon-e...
A pénzmosoda mindenhol megy, szórakoztató iparba leginkább, közbe a pénz meg illegális dolgokból jön...
2023. ápr. 12. 14:05
19/23 NTBS válasza:
Kicsit soknak tűnik.
2023. ápr. 12. 15:28
20/23 anonim válasza:
Az asszisztensek munkája este 8-kor kezdődik, amikor széttárja a combjait a vezírnek. Vagy a vezír ügyfeleinek.
Elvégre 3 milkóba elég sok szolgáltatásnak bele kell férnie, nem adják ingyen azt a pézt... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!