Most fejeztem be gyógyszertári asszisztens képzést, mennyire lesz nehéz elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
10 hónapos online OKJ suli volt.vizsga megvolt.szolnokon mennyire nehéz benne elhelyezkedni, mennyit keresnek kB?2023. márc. 30. 18:52
1/16 anonim válasza:
Mi alapján választottad ezt a képzést? Azt hittem azért, mert volt hely valamelyik ismerősöd patikájában, de kellett hozzá ez a végzettség. Nem így volt? Csak találomra választottad?
2/16 A kérdező kommentje:
Csak megtetszett ez a szakma, sajnos ismerős nincs így nemis tudom hogy induljak neki
2023. márc. 30. 20:08
3/16 anonim válasza:
Álláshirdetéseket szoktál nézegetni, vagy bekopogni a patikákba?
4/16 anonim válasza:
Milyen végzettséged van még ezen kívül?
5/16 anonim válasza:
Ha akarod szívesen végigjárom helyetted Szolnokon a patikákat és megkérdezem van-e álláslehetőség.
6/16 anonim válasza:
10 hónapos suli? Ezt felnőttképzésben úgy tudom hogy 2 évig tanulják... és elég sok mindent kell tudni, ahogy néztem a tantervet.
7/16 A kérdező kommentje:
Volt benne 4 hónap gyakorlat patikában, ami nagyon jó volt!Sok mindent megtanultam, igaz gyors volt tempó, de meglett! mennyit kereshet egy gyógyszertári asszisztens?
2023. márc. 31. 15:49
8/16 anonim válasza:
Valószínűleg nem sokat, mert kezdőként fogsz elhelyezkedni ebben a szakmában, ráadásul gyógyszerész diplomád sincs. Tehát kb. annyit, mint egy bolti eladó.
9/16 anonim válasza:
Nem mindenkinek jó meló, belátom, de most hirdették a BKV buszsofőrt, trolivezetőt bruttó 730.000-ért + cafeteria azonnali kezdéssel. Csak most ehhez megint el kéne kezdened egy tanfolyamot. 😂
10/16 anonim válasza:
Nézz vmi nyugis vàrost nézd neg van e neked való munkavegyel ki kiraly alvit 100-120 kozott kozel a munkahelyhez nem is kell tobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!