Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most fejeztem be gyógyszertári...

Most fejeztem be gyógyszertári asszisztens képzést, mennyire lesz nehéz elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
10 hónapos online OKJ suli volt.vizsga megvolt.szolnokon mennyire nehéz benne elhelyezkedni, mennyit keresnek kB?

2023. márc. 30. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Ez csak sima asszisztensi képzés lehet, nem szakasszisztensi. Így nem lesz egyszerű. :(

[link]

2023. ápr. 2. 21:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért nem mertem belevágni...
2023. ápr. 3. 00:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Én azért reménykedek hátha sikerül benne elhelyezkedni!
2023. ápr. 3. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
A 4 hónapos gyakorlat az milyen intenzitású volt, napi hány óra?
2023. ápr. 3. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:
70%

Ha a GYK-n kérdezősködsz, ahelyett, hogy bezörgetnél a patikákba, akkor nehéz lesz elhelyezkedni.

A helyedben végigjárnám, mindenhol beszélnék a főnökkel és ha nincs is hely, akkor is otthagynék egy önéletrajzot, vagy nevet, telefonszámot, hogy szóljanak, ha lesz. Bárhol előfordulhat, hogy valaki kiesik betegszabi vagy szülés, akármi miatt és máris ott a helyed. De ha nem tudnak rólad, akkor mégis hogyan szóljanak, hogy gyere már dolgozni?

2023. ápr. 3. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:
40%
Helyzet? Siker?
2023. ápr. 4. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!