Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy asszisztens valóban br 3...

Egy asszisztens valóban br 3 millió/hót fizut keres? Az rtles műsorban ennyit kapnak.

Figyelt kérdés
Néztem az álommeló műsört és úgy láttam, h elég piti feladatokat kapnak ennyi pénzért. Nekem ez egy nagyon jó fizunak tűnik, és szimpik a feladatok is. Nagyon tetszene ez nekem! A valóságban is ennyit kap egy asszisztens?

2023. ápr. 9. 16:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
egy nullával kevesebbet
2023. ápr. 9. 16:08
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Igen, Svájcban.
2023. ápr. 9. 16:08
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Amit látsz a műsorban ez csak egy kiválasztás, ezek mind teszt feladatok, ezek alapján szelektálnak hogy ki lenne erre a legalkalmasabb és azt is nézik ki mire hogyan reagál, hogyan tud megoldani bizonyos szituációkat és ki mennyire képes önnállóan döntéseket hozni, ami lehetőleg jó döntés kell legyen. Ez amit látsz még nem a munkáról szól és közel sem kapnak most ennyi fizetést erre. Nyilván valamit kapnak rá hogy heteket erre rááldoznak szinte egyiknek sincs más állása, bevétele tehát a napjukat nyilván kifizetik, de ennyi. Nyilván aki a legjobbat produkálja a végén az lesz majd az asszisztens és onanntól kezdve fog majd élni a havi 3 millió ft-os állás.
2023. ápr. 9. 16:14
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ami jó eséllyel egy 1 éves szerződés lesz és utána semmi. Ez egy műsor. Itthon a vezetők keresnek br 3milliót nem az asszisztensek. Nem kell mindent elhinni amit a tvben látsz...
2023. ápr. 9. 16:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

TV show-ról van szó, a havi 3mFt egy évig meg onnan jön, hogy a VV-ben is 12 hónapig fizetnek a nyertesnek 3mFt-ot.

Ezek többségében nem igazi feladatok, csak a TV show részét képezik játékos feladatok keretében.

A köztéri virágárusítás engedélyek nélkül például büntetendő tevékenység, a A NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai folyamatosan ellenőrzik a koszorú-, virág- és ajándékárusokat, kereskedőket. A revizorok a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgépek használatát vizsgálják.

Előre be kell jelenteni és engedélyt kérni rá, a TV műsor szerint ezek nem voltak meg hiszen nem egy héttel előre lepapírozott feladat volt, hanem 30 perccel előtte tudták meg a műsor szereplői... Kérdező mennyire tartod reálisnak, hogy 12 embernek a TV műsor keretében bűncselekmény elkövetése a feladat? Nem érzed kicsit sem kamunak a valóságshowt???

2023. ápr. 9. 16:20
 6/23 anonim ***** válasza:
15%

" a TV műsor keretében bűncselekmény elkövetése a feladat"

4. § (1) Bűncselekmény az a szándékosan vagy - ha e törvény a gondatlan elkövetést is büntetni rendeli - gondatlanságból elkövetett cselekmény, amely veszélyes a társadalomra, és amelyre e törvény büntetés kiszabását rendeli.

Virágot árulni sehogyse bűncselekmény, max szabálysértés, amiért bírság kapható.

A műsor készítői előre tudták, honnan veszed, hogy ők nem kérték ki a megfelelő engedélyeket? De ha nem, akkor is a bírságok összege benne van a büdzsében.

2023. ápr. 9. 16:32
 7/23 A kérdező kommentje:

1

Br. 300.000 nál azért csak többet kapnak

2023. ápr. 9. 16:34
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy reality show. Minimum 50 % forgatókönyv szerint megy.

Nem kell mindent elhinni, amit a tb-ben látsz.

2023. ápr. 9. 16:48
 9/23 anonim ***** válasza:
95%
Ó jaj.. ott kezdődik hogy egy milliárdos elnök vezérigazgató személyi asszisztense az "álommeló", neki lenne ennyi a fizuja. Nem akármilyen asszisztens kap ennyit. De azt is tudni kell, hogy ez az egész egy amerikából jött tv műsor, meg van rendezve. A győztes 1 éven keresztül kap 3 milliót, plusz egy toyota chr szponzor cégautót, de utána vége. Én azt is el tudom képzelni hogy a győztest egy percig sem fogja alkalmazni a big boss, a nyereményét pedig saját magára fordíthatja (saját vállalkozás beindítására, tanulásra, stb). A valóságban egy ekkora kaliberű cégóriás (vagy ez esetben több) elnök vezérigazgatója nem aszerint választ magának jobbkezet aki jobban árulja a virágot, vagy aki ügyesebben kezeli a wordöt. A versenyzők nagy többsége még csak egyetemista, 0 év szakmai tapasztalattal, gondolhatja azt bárki is hogy majd egy ilyen "kisgyereket" odaengednek milliárdos üzleti döntéseket hozni? Ez a műsor leginkább a Balogh Leventének a promózása. De attól még jó szerintem, én szoktam nézni, jöt még az is megfordult anno a fejemben hogy jelentkezek :)
2023. ápr. 9. 17:01
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
7: nem igazán. Az asszisztens nem szakképzett munkakör, szerintem nagyon max 500, de akkor nyelvtudással és munkakörtől függő tapasztalattal. Az irodai tilitolira reális a 300.
2023. ápr. 9. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!