Csak én tapasztaltam azt, hogy ha diplomával jelentkezek érettségis állásra, akkor nem hívnak be?
Már sok helyre jelentkeztem középfokú végzettséget igénylő állásokra, de vissza sem jeleznek általában. Általában olyan helyekről hívnak csak vissza, ahova feltétel, hogy legyen valami felsőfokú végzettsége az embernek.
A diplomám nem túl piacképes, nem tudok vele elhelyezkedni.
Nekem még nincs meg a diplomám, de 2021-ben rá voltam kényszerítve hogy dolgozzak és csak raktáros munkákat tudtam vállalni. 3 helyre jelentkeztem, 1 hívott be, de olyan ajánlatot kaptam amit vissza kellett utasítsak.
Úgyhogy találtam egy komissiózós munkát, ami borzalmas volt, de 1 évig dolgoztam ott.
Jelenleg 4 órában vagyok gyakornok egy egyetemi szakmai munkán.
hozzánk behívnak mindent és mindenkit válogatás nélkül. Volt nálunk biológiatanár, nyelvtan és irodalomtanár, kommunikáció és marketing diplomás leányzó, volt 1 bölcsészünk. Volt egy jogász diplomás kolléganőnk is, de csak pár hétig marad nálunk.
Irodai adminisztrációs munka, érettségi az elvárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!