Szerintetek meddig fognak a szakmunkások ilyen jól keresni?
Figyelt kérdés
Haverom is villanyszerelő borsodban. Munka 300 nettó plusz mindog van maszekja amiből havi félmillió legalább bejön neki. Ismerek kőművest aki napi 25 ezerért dolgozik plusz ő is vállal maszekot amivel ő megkeresi a havi 1 milliót. És egyiksem vállakozásban csinálja, hanem van egy bejelentett fix munkahelye plusz fekete maszek. Számomra ez szinte hihetetlen. Számos diplomást ismerek, akik meg se közelítik ezeket az összegeket, főleg itt borsodban.2023. ápr. 8. 11:54
2/31 anonim válasza:
Ez már változni nem nagyon fog. Még így is hogy válság van, válogatni lehet a munkákban. Még mindig hiány van szakmunkásokból. Hülye az aki egyetemre megy. Ha én fiatal lennék max orvosira mennék, mert csak azzal lehet normálisan keresni, de ott meg a felelősség hatalmas cserében. Meg max az IT de ott is csak úgy eri meg, hogy vállalkozol.
4/31 A kérdező kommentje:
A kérdésem azért van, hogyszerintetek megéri most szakmunkásnak tanulni vagy 5 éven belül várható, hogy visszaesik a kereslet irányuk?
2023. ápr. 8. 12:23
5/31 anonim válasza:
Megéri, nem fog visszaesni. Ukrajnát újonnan fel kell kell építeni, szerinted oda mennyi kőműves, meg szakember fog kelleni?
6/31 anonim válasza:
Szerintem 20 éven belül biztos nem fog változni a kereslet rájuk, meg annyi trehány pénzéhes szakmunkás van már, de tapasztalattal, lelkiismeretes munkavégzéssel nehéz találni megfelelőt. Úgyhogy inkább én is fizetnék többet, mint hogy a pénzem egy kontárnál végezze.
7/31 anonim válasza:
Még mindig nagyon sok a jelentkező a semmire nem jó büfészakokra a jelentkező és az emberek is elpuhultak inkább ülnek nettó 200-250 ért egy irodában panaszkodva hogy keveset keresnek mint hogy valami érdemi munkát végezzenek és meg is legyenek fizetve érte. Szerintem még sokáig jól fog fizetni
8/31 A kérdező kommentje:
Az a baj 7es, hogy ne csak a büfészakosok keresnek rosszul. Bátyám gépészmérnök, unokatesóm vegyész. Mindketten 2-3 év tapasztalattal keresnek kb 300-350 nettót. ÉS nem csak irodában ülnek és excelt nyomkodnak.
2023. ápr. 8. 12:49
9/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2023. ápr. 8. 12:49
10/31 anonim válasza:
Addig, ameddig vannak jól kereső diplomások, akik adják nekik a megrendeléseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!