55 évesen van rá esély, hogy megéljek programozásból vagy más IT területen ?
Engedd el. Tényleg. 47 vagyok, régen én is demok írásában is részt vettem, azt más irányba mentem . 2 éve programozgatok újra, elvagyok javascript és C++ nyelven, de ez már nem az a szint. Leülök a gép elé, és olyan baromságokat csinálok amit régen nem. Megoldom, rájövök, elég korrekt dolgokat csinálok,de hatásfok az a béka segge alatt van.
Egyszerűen én nem vállalnék be egy komolyabb projektet.
6. Végülis nem ragaszkodom az IT-hez, csak szinte végig ebben dolgoztam. 20 évig volt egy vállalkozásom, PC-k és tartozékaik forgalmazása, összerakása, szervizelése stb. Végzettségem szerint vegyész vagyok, abban viszont csak 2 évet dolgoztam még az előző évezredben :).
De valamiből élni viszont kell, van 3 kisgyermek a családban.
Mi a kérdés? Hogy meg tudnál-e élni abból, amiből szinte egész életedben megéltél?
Nem b#zdmeg, nem tudnál...
K#rva sok értelme volt kiírnod ezt a kérdést.
1
De, csak mindig más a story. Múltkor még segedmunkas volt...
Nem értem, miért ne tudnál? Most is vannak ilyen üzletek, ahol gépeket szervízelnek, raknak össze, árulnak alkatrészeket. Miért ne vennének fel? Én a 90-es évek végén raktam először össze gépet magamnak, legutóbb meg pár éve... Hát, ugyan úgy kellett...
Programozáshoz pedig tudom ajánlani az evosoft C# akadémiát. Elég nehéz bekerülni és főleg fiatalokat vesznek fel, de láttam már pár isősebb arcot, akik elég meggyőzőek voltak. A cégnek is megéri, a fiatalok fele pár éven belül lelép, te meg valszeg maradnál nyugdíjig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!