Toxikus munkahelyi közeg miatt fél év után felállni?
Pályakezdőként kiszolgáltatottan érzem magam, fél évig nyeltem és elfogadtam, hogy mindent tűrnöm kell és majd jobb lesz. Most valami elszakadt bennem. A fizu az átlagosnál 20% kal jobb, ugyanakkor az egészségem ilyen fiatalon már romlásnak indult. (Hízás + alvás problémák)
Maga a terület érdekelt volna, de már inkább mennék marhát legeltetni vagy autót mosni, idegileg kikészültem.
Adjak még időt magamnak, vagy álljak fel? Próbaidő lejárta előtt nem mertem megmondani, hogy rosszul érzem magam a közegben.
Az itt szerzett tudásomat sehol máshol nem tudom kamatoztatni, annyira speciális nagyvállalati terület.
24f
Kérdező van több is, de nem igazán jók, amiről beszélek pedig kormányhivatal... Aki megtehette már lelépett a közszférából időben.
Csak én vagyok ilyen hülye helyzetben, kell a fizu szóval itt kell görnyednem továbbra is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!