Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Toxikus munkahelyi közeg...

Toxikus munkahelyi közeg miatt fél év után felállni?

Figyelt kérdés

Pályakezdőként kiszolgáltatottan érzem magam, fél évig nyeltem és elfogadtam, hogy mindent tűrnöm kell és majd jobb lesz. Most valami elszakadt bennem. A fizu az átlagosnál 20% kal jobb, ugyanakkor az egészségem ilyen fiatalon már romlásnak indult. (Hízás + alvás problémák)

Maga a terület érdekelt volna, de már inkább mennék marhát legeltetni vagy autót mosni, idegileg kikészültem.

Adjak még időt magamnak, vagy álljak fel? Próbaidő lejárta előtt nem mertem megmondani, hogy rosszul érzem magam a közegben.

Az itt szerzett tudásomat sehol máshol nem tudom kamatoztatni, annyira speciális nagyvállalati terület.

24f

2023. ápr. 4. 12:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak óvatosan a #9-es tanáccsal. Én is mentem a HR-eshez, meg jeleztem a felettesem felettesenek is, hogy mik történnek, mindenhez volt lementett levél és hivatalosan rögzített hanganyag, el se kérték, a felettese azt mondta, hogy ha nem tűröm némán akkor azonnalival kirúgnak.
2023. ápr. 10. 17:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#11: Pontosan azért csinálják, mert a dolgozó tűri. Olyan helyen meg, ahol még ki is oktatnak, hogy vagy tűröd vagy felmondanak nem is érdemes maradni. Én pl ilyen helyzetben közöltem volna, hogy oké, rúgjanak csak ki. Nem tették volna meg. Valótlan indokkal történő felmondás esetén úgy elveszítik a munkaügyi pert, hogy csak úgy füstöl.
2023. ápr. 10. 19:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#12 Teljesen igazad van. Jeleztem is, amikor egyértelmű volt, hogy meg sem próbálnak segíteni, hogy akkor átgondolom a lehetőségeimet (tudtam, hogy olyan bizonyítékok vannak, amire a banknak azonnal reagálnia kellett volna és egy részéről a HR is tudott). Ekkor elkezdett kiabálni a felsővezető, hogy mit akarok még átgondolni, és közölte, hogy van egy ajánlata: vagy felmondok, vagy azonnalival kirúgnak, ha nem tűrök némán. Kétség sincs, hogy mi lett volna egy munkaügyi per kimenetele, de azt nem tudtam vállalni, hogy addig is ahhoz a vezetőhöz kelljen fordulnom, aki miatt segítséget kértem. És ez a kérdezőnek is a válaszom: ha úgy érzi, hogy mérgező, bántó, megalázó a környezet, inkább lépjen tovább, az egészség fontosabb.
2023. ápr. 11. 10:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező van több is, de nem igazán jók, amiről beszélek pedig kormányhivatal... Aki megtehette már lelépett a közszférából időben.

Csak én vagyok ilyen hülye helyzetben, kell a fizu szóval itt kell görnyednem továbbra is.

2023. ápr. 11. 12:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!