az a helyzet hogy míg szegényebb sorsom volt se tudtam bánni a pénzzel ,most hogy lényegesen jobban,jól keresek sem tudok ,pedig ezerszer átgondolom,hogy mire ,milyen módon, mennyit költsek ,mégis utólag rájövök tehettem volna okosabban is. Ahogy most is.2millióból már alig van és semmi látszata. bármennyi pénzem lehet azt is mint a bolond elszórom ,pedig nem akarom :( és félreértés ne essék nem spórolni szeretnék megtanulni csak felelősségteljesebben,okosabban elkölteni a pénzem . persze adódik ebből az is hogy több marad ,de a hangsúly nem ezen van.. jól jönne néhány tipp ,praktika hátha valami módszert eltudnék sajátítani
Gazdag pápa szegény papa c. Könyvet olvasd el. Pénzügyi intelligenciát ad.
Én úgy vágyom vele nem azert hajtottam magam igába, hogy el pazaroljam a munkám gyümölcsét,úgyis a kapitalistákat gazdagitom vele csak...
De azert meg veszem ha valamire nagyon szükségem van, vagy vágyok rá.
2023. ápr. 5. 22:05
12/14 anonim válasza:
A Gazdag papával csak óvatosan! Érdekes és valamennyire jó szemléletformáló, motiváló könyv, hogy elindulj a pénzügyek mélyebb megismerése felé, de a részletekben bődületesen nagy ostobaságok vannak benne, amik konkrétan károsak, ha úgy akarod csinálni, mert nem működnek. Miután elolvastad és elkezd érdekelni a pénzügyi világ, érdemes elolvasni róla néhány kritikát, ahol kielemzik, hogy amikről ír, hogyan is működnek a valóságban.
Itt egy magyar példa, de van rengeteg, angolul pláne:
köszi mindenkinek a válaszát. meglepően tapasztaltam hogy azért elég komolyan vettétek a válaszadást. innen is látszik hogy ez egy komoly kérdés...általánosságban értem. Sokakat érint ez a dolog. voltak értelemben egész jó vélemények,gondolatok,tippek amiket igencsak hasznosnak gondolok és hiszem hogy ezek a válaszok másonak is hasznosak lesznek. és hogy tiszta legyen a dolog nem havonta keresek 2 misit hanem egész hónapról spóroltam meg. nem költöttem egy fityinget sem mert anmit előtte spóroltam meg azt hasznbáltam fel annak érdekében hogy ezt a pénzt félre tudjam tenni ..amúgy 400ezret költöttem ezalatt az idő alatt el és plussz kétmilliót tettem félre ..vagyis tettem volna el ha utólag nem költöm felesleges dolgokra ..azért mondtam hogy spórolni tudnék ..elkölteni nem tudom hasznosan a pénzt ..ez az én nagy bajom . de mégegyszer köszi mindenkinek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!