Mennyit keresnek most a postások vidéken?
Hat nem somat sajnos garantalt minimalber korul van.
Diplomasok tobbet keresnek, de az sem sokaig, sokan lelepnek, mert nem kapnak inflaciokoveto beremelest. Pl most postasok 25% helyett 10% beremelest kaptak. Szanalmas, nem?
"Bejelentett, jogszerű foglalkoztatás, biztos jövedelem"
Ebből kéne leszűrnöm, hogy mennyi a fizetés a posta karrieren? Te láttál ott bért 9-es vagy csak arcoskodsz?
Kedves 9-es
Megnéztem a [link]
limket.
Nem találtam bruttó vagy nettó bért.
Egy csomó infó az amit kínálunk alatt:
"Bejelentett, jogszerű foglalkoztatás, biztos jövedelem
Munkaruha és védőfelszerelés juttatás
Munkába járási támogatás
Lakáscélú (lakásvásárlás, lakásépítés, lakásbővítés, lakhatási) támogatások
Fejlődési és szakmai előmeneteli lehetőség
Változatos munka, szabadban végzett önálló munkavégzés
Csoportos élet- és balesetbiztosítás
Szabad hétvégék és ünnepnapok
Teljes munkaidős foglalkoztatás
3 hónapot követően: bruttó 20.000 Ft/hó cafeteria juttatás
Amennyiben 25 év alatti vagy, nálunk lehetőséged van az adókedvezmény igénybevételére.
Amennyiben hozol hozzánk munkatársat, minden általad ajánlott belépő után, akár bruttó 100.000 Ft/fő kifizetésben részesülsz."
Te el is olvastad mi van a linken? Igaza van a kérdezőnek. Csak leminősíted a kérdezőket, de nem adsz használható válaszokat.
“Bejelentett, jogszerű foglalkoztatás, biztos jövedelem
Munkaruha és védőfelszerelés juttatás
Munkába járási támogatás
Lakáscélú (lakásvásárlás, lakásépítés, lakásbővítés, lakhatási) támogatások
Határozatlan munkaviszony
Fejlődési és szakmai előmeneteli lehetőség
Változatos munka, szabadban végzett önálló munkavégzés
Csoportos élet- és balesetbiztosítás
Szabad hétvégék és ünnepnapok
Teljes vagy részmunkaidős foglalkoztatás (csak rajtad múlik, hogy melyiket választod)
Várható bruttó jövedelem: 330.000 Ft/hó
3 hónapot követően: bruttó 20.000 Ft/hó cafeteria juttatás
Amennyiben 25 év alatti vagy, nálunk lehetőséged van az adókedvezmény igénybevételére.
Amennyiben hozol hozzánk munkatársat, minden általad ajánlott belépő után, akár bruttó 100.000 Ft/fő kifizetésben részesülsz.”
600 féle kézbesítő van… mostanáig sem tudjuk, hogy a kedves kérdező melyikre gondolt. Tény nem mindegyiknél van ott, hogy mennyi a várható jövedelem, de minden hírdetés legaljan van egy ilyen
“A munkakörrel kapcsolatban érdeklődni lehet a központi telefonszámon: +36-30/772-9247”
Tessék be telefonálni…
Atyaúris10
Én soförnek akartam jelentkezni, mert állnák a jogsimat, de bruttó 400-at adnak… annyira nem kell az a jogsi…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!