Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rendőri pálya tényleg olyan...

Rendőri pálya tényleg olyan borzalmas mint azt sokan mondják, ill. beállítják annak?

Figyelt kérdés

Igen, én is azon bolondok egyike vagyok, akik szemeznek a 10 hónapos képzéssel...

Mindenki azt mondja keveset fizet, buták dolgoznak ott, nagy a nyomás felülről stb. stb.

Én azt azért nehezen tudom elhinni hogy minden jött-ment hülyét felvennének, csak kell azért némi intelligencia hozzá... Vagy a legtöbben tényleg csak hatalomvágyból mennek, szekálni a népet? Rám ez nem jellemző...

Nem ástam még bele nagy mélységekben a témába, mint mondtam, szemezek vele.

És releváns információra is kíváncsi lennék, a fizetésük ténylegesen mennyi lehet? Mert minimálbérért száz hogy senki nem megy...

2023. ápr. 3. 10:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bruttó 400 is gyenge fizetés
2023. ápr. 3. 19:35
 12/14 A kérdező kommentje:

#11 Én csak egy ócska buta proli vagyok aki ennek is örülne...

Nincs három diplomám, ebből két mérnöki, egy meg hobbiból, plusz legalább három felsőfokú nyelvvizsgám, továbbá nem vagyok elektrotechnikai zseni, illetve egy házat se tudok felhúzni fél kézzel, végezetül nem tudok csípőből egy komplett szoftvercsomagot megírni, szóval marad ez a körülbelüli fizetés.

Jelentkeztem programtervezőre mert az alapjai megvannak mint felsőfokú okj amivel semmit nem érek körülbelül... de megpróbálom, bár sok reményt nem fűzök hozzá, ismerem az oktatási színvonalat, a tananyagok minőségét.

2023. ápr. 4. 07:55
 13/14 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Ne vedd magadra nem támadni akarlak…

Én bruttó 450-et keresek. Ezeket nettóba kellene megkapni, mert ennyiből normális színvonalú életet élni nem lehet.

Én is most szakmát csinálok nyomom amennyire tudom, de a rendőrségnél nincs hova szerintem.

“ismerem az oktatási színvonalat, a tananyagok minőségét”

Legyen papír, nyeld le a pályakezdői alacsony fizetést és utána jó lesz. Iskolába szart sem tanulsz semmiből.

2023. ápr. 4. 08:54
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 oké, bocs

Amíg végzem is ki kell bírni itt helyben, nem a munka sok, hanem motivációm nincs, nem részletezem... A gond hogy pályakezdőt is úgy vesznek fel, hogy azért egy programot / weboldalt írjál meg magadtól, és akkor talán szóba állnak veled. Nesze neked junior...

2023. ápr. 4. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!