Rendőri pálya tényleg olyan borzalmas mint azt sokan mondják, ill. beállítják annak?
Igen, én is azon bolondok egyike vagyok, akik szemeznek a 10 hónapos képzéssel...
Mindenki azt mondja keveset fizet, buták dolgoznak ott, nagy a nyomás felülről stb. stb.
Én azt azért nehezen tudom elhinni hogy minden jött-ment hülyét felvennének, csak kell azért némi intelligencia hozzá... Vagy a legtöbben tényleg csak hatalomvágyból mennek, szekálni a népet? Rám ez nem jellemző...
Nem ástam még bele nagy mélységekben a témába, mint mondtam, szemezek vele.
És releváns információra is kíváncsi lennék, a fizetésük ténylegesen mennyi lehet? Mert minimálbérért száz hogy senki nem megy...
aha, kapsz parancsot, hogy oszlasd fel a csürhét, aki épp le akarja váltani az amúgy is rabló kormányt..
Te meg majd bólogatsz mint egy kutya, akkor is ha a csürhével értesz egyet. Különben mész parancs megtagadásért hadbíróságra.
De hogy eddig senki nem írt konkrétumot, hogy mennyit keresnek... Pontosan erről beszéltem, mindenki szidja mint a bokrot, de konkrétum hogy miről rossz, meg hogy mennyi a bér, aaazt nem.
Most se keresek valami fényesen, de arra pont elég hogy ne menjek gyárba vagy valami más gyökér munkára.
Jelenleg br. 350 ezren vagyok, viszont nekem a légkörváltás tenne jót, mert itt nagyon leromlottam mentálisan, depresszióba hajlóan jócskán... Ki tudnék jönni belőle, de ahhoz motiváció kéne - nem feltétlen pénzbeni. Nem egy világmegváltó történet a rendőri pálya, de hátha ott legalább lehetne fejlődni, előrelépni idővel.
Na mindegy, köszönöm azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!