Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rendőri pálya tényleg olyan...

Rendőri pálya tényleg olyan borzalmas mint azt sokan mondják, ill. beállítják annak?

Figyelt kérdés

Igen, én is azon bolondok egyike vagyok, akik szemeznek a 10 hónapos képzéssel...

Mindenki azt mondja keveset fizet, buták dolgoznak ott, nagy a nyomás felülről stb. stb.

Én azt azért nehezen tudom elhinni hogy minden jött-ment hülyét felvennének, csak kell azért némi intelligencia hozzá... Vagy a legtöbben tényleg csak hatalomvágyból mennek, szekálni a népet? Rám ez nem jellemző...

Nem ástam még bele nagy mélységekben a témába, mint mondtam, szemezek vele.

És releváns információra is kíváncsi lennék, a fizetésük ténylegesen mennyi lehet? Mert minimálbérért száz hogy senki nem megy...

2023. ápr. 3. 10:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Akkor menj rendőrnek ha más, normális munkavégzésre alkalmatlan vagy
2023. ápr. 3. 10:22
 2/14 anonim ***** válasza:
29%

aha, kapsz parancsot, hogy oszlasd fel a csürhét, aki épp le akarja váltani az amúgy is rabló kormányt..

Te meg majd bólogatsz mint egy kutya, akkor is ha a csürhével értesz egyet. Különben mész parancs megtagadásért hadbíróságra.

2023. ápr. 3. 10:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy leányálom.
2023. ápr. 3. 10:44
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Éhbérért szolgálatban lenni 12 órákat. Hát inkább bármi más..
2023. ápr. 3. 11:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hova kerülsz. A mezei járőrök sz@rul keresnek és a munkájuk is sz@ar. A nyomozóknak már sokkal jobb a helyzetük.
2023. ápr. 3. 11:58
 6/14 A kérdező kommentje:

De hogy eddig senki nem írt konkrétumot, hogy mennyit keresnek... Pontosan erről beszéltem, mindenki szidja mint a bokrot, de konkrétum hogy miről rossz, meg hogy mennyi a bér, aaazt nem.

Most se keresek valami fényesen, de arra pont elég hogy ne menjek gyárba vagy valami más gyökér munkára.

2023. ápr. 3. 12:07
 7/14 anonim ***** válasza:
#5-os vagyok. A járőrök kb minimálbért kapnak, a nyomozók sokkal jobb fizut és jobb körülményeket. De a 10 hónapos gyorstalpalóval nem lesz nyomozó. Így mehetsz kb éhbérért dolgozni a rendőrséghez.
2023. ápr. 3. 12:09
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor a br. 400 az nincs meg gondolom járőrnek, sehol? Jövőre se?
2023. ápr. 3. 12:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán van meg nekik. Onnan tudom,hogy anyukám a rendőrségen dolgozott ügyintézőként és ő mondta. Nem véletlen hogy már kb bárki mehet rendőrnek. Csak akkor már inkább elmegy az ember gyárba vagy árúfeltöltőnek főleg úgy, hogy sokszor többet is kap mint 1 közrendőr.
2023. ápr. 3. 12:16
 10/14 A kérdező kommentje:

Jelenleg br. 350 ezren vagyok, viszont nekem a légkörváltás tenne jót, mert itt nagyon leromlottam mentálisan, depresszióba hajlóan jócskán... Ki tudnék jönni belőle, de ahhoz motiváció kéne - nem feltétlen pénzbeni. Nem egy világmegváltó történet a rendőri pálya, de hátha ott legalább lehetne fejlődni, előrelépni idővel.

Na mindegy, köszönöm azért.

2023. ápr. 3. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!