Megéri szoftverfejlesztőnek tanulni egyetem nélkül?
"#8 Mernoki szakrol volt szo (gepesz, mechatro, villamos). Ezeken a karokon a felsoroltak alap targyak."
Egyetlen infós képzés ami közelvan a villamosmérnökihez, az a mérnökinfó, ahol van fizika és műszakisabb, de nem gépészvonalon műsuakis.
De infós szak meg van gazdinfó, és programtervező infó is.
Tényleg szerepel a mérnök szó, de könyörgöm, programozásról ír a kérdező! Nem gépészmérnökségről, hanem informatikáról.
"#12 Nem kell ertetlenkedni. Plane nem konyorogni. A 3. valaszlehetosegeben kifejezetten a sorolt mernoki kepzesekre tert ki. En meg kifejezetten erre reagaltam. Nyugi van."
Eléggé érdekes a szövegértésed, kérlek írd le nekem, mit jelent a könyörgés szó nálad, mert nem azt, amit nálam.
A kérdező pedig valóban felsorolt mérnöki szakokat, de ha egyszer a kérdése nem a mérnökségről szól, miért nem írhatom le, hogy bocsika, de vannak infós szakok is? Te érthetetlen, mert én szóba hoztam az infós szakokat egy olyan kérdésnél, ami informatikáról szól, de a baj tuti velem van. LOL! Szovtverfejlesztő=informatikus Mérnökinfó, proginfó, gazdaságinformatika lenni infós képzés. Érteni ugyi?
Ugyi, ungyi, perszecske.
Inkabb elengedem. 🤭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!