Majdnem mindenhonnan kirúgnak, miért?
Többnyire "nem illettem a csapatba", vagy szar a munkám stb.
Gyakorlatilag kiaknáztam a lehetőségeimet, továbbá nincs miből megéljek annyira utálok már egy kövi helyre betanulni. Nem látom értelmét mert úgyis ez lesz hogy onnan is kitálnal.
Aki volt ilyen helyzetben mi a megoldás?
Megoldás: felmondás.
Még rímel is :D
Szivi.
Akkor jó ha ilyen laza vagy :)
Bárcsak felére lennék ilyen laza.
Korábban foglalkoztam emberekkel amikor éppen olyan pozícióban dolgoztam. Voltak ügyesebbek, voltak kevésbé ügyesek mint munkavállalók. Mindenki másban volt erős, hasznos tagja a cégnek. Soha nem javasoltam a főninek hogy xy-t rúgjuk ki. Sőt, volt olyan akit én védtem meg hogy maradhasson.
Szerintem ez a "nem illesz a csapatba" ez nekem olyan ok, amikor a munkavállaló trágár, magatartásbeli problémái vannak, rendszeresen késik indok nélkül, hanyag, lop stb.
Nyilván velem ilyen nem fordult elő, talán több időre van szükségem mire megszokom az új környezetet és nehezen is nyitok mások felé. Kommunikáció: igen, ebben sokat fejlődtem az utóbbi években de még nem az igazi.
Ezzel együtt azt hiányolom hogy én sokkal elfogadóbbnak tarom magam az emberekkel szemben, viszont mások nem azok velem.
Így aztán kezdek kimerülni és érdektelen lenni.
Úgy érzem, minek feleljek meg a főninek ha úgy is talál kifogást hogy elküldhessen. Mondjuk elfogadás helyett, hiszen mások sem biztos hogy jobbak, vagy ha igen, akkor másban meg kevésbé azok.
Ezt elég könnyű átlátni hogy ugyan pótolhatatlan ember nincs, de sokkal rosszabb is lehet.
Na ja, a csendesség, befordulás, ismerős szenvedős örök probléma.
Hát tudod, bunkó mocsok erkölcstelen, nulla EQ-jú emberekkel én se szívesen társalgok a nagy büdös semmiről órákat.
Ezt nevezik általában "antiszociális" hozzáállásnak illetve beilleszkedni képtelen embernek. Tudom, többek között ezért készülök itthagyni ezt a nyomorult helyet is ahol vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!