Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Majdnem mindenhonnan kirúgnak,...

Majdnem mindenhonnan kirúgnak, miért?

Figyelt kérdés

Többnyire "nem illettem a csapatba", vagy szar a munkám stb.

Gyakorlatilag kiaknáztam a lehetőségeimet, továbbá nincs miből megéljek annyira utálok már egy kövi helyre betanulni. Nem látom értelmét mert úgyis ez lesz hogy onnan is kitálnal.

Aki volt ilyen helyzetben mi a megoldás?

2023. márc. 30. 12:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

A kérdés: MIÉRT?

Pontosab. Info =pontosabb válasz.

Pontatlan infó= pontatlan válasz.

2023. márc. 30. 12:31
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudsz mit csinálni engem ki is rúgtak meg fel is mondtam mert nem bírtam.
2023. márc. 30. 12:35
 3/16 A kérdező kommentje:
1# nem tudok pontosabbat. Leírtam. Nem indokolják meg min kéne változtatnom. Olya válaszát várom aki hasonló cipőben volt már, azonban később megtalálta a számítását.
2023. márc. 30. 12:35
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

""nem illettem a csapatba", vagy szar a munkám "

Ennél milyen bővebb infót akartok? Leírt mindent. Ha az én csapatomban lenne, én is kiraknám

2023. márc. 30. 13:07
 5/16 anonim ***** válasza:
30%
Szellemi és/vagy fizikai képességeidet meghaladó pozíciókat pályázol meg.
2023. márc. 30. 13:17
 6/16 anonim ***** válasza:
60%

Azért maradjunk annyiban hogyha állandóan elbocsájtanak akkor veled van a hiba.

Már az itt mutatott attitűdöd is azt jelzi hogy a szociális érzékeden van mit javítani.

De ahogy fentebb mondták ha nem tudjuk mi történt az eddigi munkahelyeiden akkor nem tudunk választ afni neked

2023. márc. 30. 13:41
 7/16 A kérdező kommentje:
5# Indok? Így ismeretlenül...
2023. márc. 30. 13:44
 8/16 anonim ***** válasza:
66%

8: gond van a munkáddal. gond van a hozzáállásoddal, mert "nem illesz a csapatba"

Nem én mondom, Te írtad. Ehhez nem kell ismernelek, hogy elolvassam a saját írásod. Én elhiszem, hogy az igazat írtad.

2023. márc. 30. 13:46
 9/16 A kérdező kommentje:
9# Értem. Akkor nem tudom jól eladni magam,mert el kell hitetnem másokkal hogy milyen szuper vagyok. Ami akár igaz is lehetne, mert akkor egyből ők is így állnának hozzám.
2023. márc. 30. 13:54
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
Lassú vagy es nem vagy kompetens mi másért?
2023. márc. 30. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!