Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem találok Budapesten...

Xxxcsillag kérdése:

Miért nem találok Budapesten olyan nyugdíjas sofőrt aki pénzért alkalmanként vállalsaját gépkocsivak zemélyszállítáast.Hiába hirdetek.Ennyire gazdag mindenki, hogy senkinek sincs kedve dolgozni?

Figyelt kérdés
Senki sem keres munkát?

2023. márc. 30. 06:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

"Miért jobb a nyugdíjas, mert az napközben is táér."

Ezeket te találod ki és ezzel kizársz másokat, akik szintén ráérnek és alkalmasak lennének.

Szerintem vedd ki azt, hogy nyugdíjas legyen. Ma már 66 év a nyugdíjkorhatár, ezért 66 év alatt mindenkit kizársz.

Én hurcolkodásra találtam így embereket saját autóval.

Milyen távokra mész?

Taxizni szoktunk, 2-4 km-re 900-1500 Ft-os díjak szoktak kijönni.

Órabérben egy sofőr saját autóval szerintem 2023-ban már 4500-5000 Ft, nem biztos, hogy olcsóbb, mint a taxi.

2023. márc. 30. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

"73 éves vagyok, remélem ezek után senki nem gondolja, hogy egy "un" körre akarok elmenni"

Kedves hölgyem, ha ez nem így lenne akkor nem kéne korban hozzád illő hapsi. Illetve nem lenne szempont hogy a taxi az nem "személyes". De én nem ítélkezem, legyen örömödre! 🥳

Csomagot pedig fel lehet adni úgy is hogy házhoz jön a futár. Mindennapi bevásárlást is kihozzák párszáz Forintért.

Lábaidnak jobbulást kívánok!

2023. márc. 30. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:

12# ki mondta itt hogy hölgy az illető?

Ezen túl teljesen reális igénye hogy valaki kísérgesse bevásárlásnál ügyintézésnél.

Nem akar csomagot rendelni, lehet hogy teljesen másról van szó pl ebédet elhozni a gyerekétől aki főz rá, lehet hogy kiskertje van onnan a cuccokat szállítani stb bármi lehet.

2023. márc. 30. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

1. A férfiak megoldják maguknak.

2. Ha nem nő lenne akkor nem az életkorát, hanem a nemét írta volna le mikor feltételezték hogy "olyasmit" akar.

2023. márc. 30. 16:19
 15/16 anonim ***** válasza:

A 7.-nek miért nem válaszoltál? Ha ide írnád a válaszokat, itt is lehetne jelentkező.

Vagy ha beteszed a Jófogás-linket, megmondjuk, mit kell a hirdetésen javítani.

De tényleg konkrétumokat kellene megadni, szerintem ez hiányzik.

Mikor, hol, hány óra, mennyiért, milyen célra.

Telefont is jó lenne megadni a hirdetésben, mert az ottani üzenő nagyon esetleges, néha működik, néha nem.

2023. márc. 30. 16:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Nyilván igazad van.De megpróbáltam, gondolván, drága a benzin, azért egy nem nagy nyugdíjjal rendelkező embernek jól jön egy kis benzinpénz.De úgy látszik tévedtem.
2023. ápr. 1. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!