Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem találok Budapesten...

Xxxcsillag kérdése:

Miért nem találok Budapesten olyan nyugdíjas sofőrt aki pénzért alkalmanként vállalsaját gépkocsivak zemélyszállítáast.Hiába hirdetek.Ennyire gazdag mindenki, hogy senkinek sincs kedve dolgozni?

Figyelt kérdés
Senki sem keres munkát?

2023. márc. 30. 06:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják Budapesten taxinak.
2023. márc. 30. 06:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sofőrszolgalat pont erre van kitalalva!
2023. márc. 30. 06:59
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
1-es, a taxis nem vezeti a te saját autódat.
2023. márc. 30. 06:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt a "saját gépkocsival" kifejezés nem mindenkinek egyértelmű (nekem se). Mellesleg mindennek megvan az ára. Lehet nem ajánlottál érte eleget. Talán arrogáns vagy, és emaitt senki nem akar veled foglalkozni.

Alapvetően taxi vagy soförszolgálat ami ilyenkor szóba jöhet.

2023. márc. 30. 07:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugye az se mindegy, hogy hol hirdetsz.
2023. márc. 30. 07:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az se mindegy miért kell nyugdíjasnak lennie. Szerintem érzik hogy valójában nem az autóban akarod hogy elvigyenek egy körre 🤭
2023. márc. 30. 07:42
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
Mennyit fizetnél érte? Mikor mennyit, hol kellene rendelkezésedre állni?
2023. márc. 30. 08:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.73 éves vagyok, remélem ezek után senki nem gondolja, hogy egy "un" körre akarok elmenni.Miért jobb a nyugdíjas, mert az napközben is táér.Nagyon fáj a lábam és ezért kéne segítség.Természetesen tisztességesen megfizetem.A taxi személytelen és néha kéne esetleg a csomagomat segíteni bevinni és megvárni.A jófogáson hirdettem.
2023. márc. 30. 10:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes facebookon hírdetni inkább, Budapesti csoportokban. Biztos vagyok benne, hogy sok jelentkező lesz rá. Ha más nem akkor pedig sofőszolgálat és egy fix sofőrt kérni mindig. Bár nekem sem egyértelmű kinek az autója. :)
2023. márc. 30. 11:19
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem meglepő,ugyanis munkaerőhiány van.A folyamatos rendelkezésre állás és csak időnkénti munka sem hiszem hogy vonzó,elég kiszámíthatalan.

A nyugdíjasok egy része meg vszínű nem vagy nem szivesen vezet,vagy nincs is kocsija ,vagy ha van én fent is tudja tartani akkor meg nincs rászorulva arra a pénzre

2023. márc. 30. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!