Első munkahely, első hét. Nagyon paráztatok?
Nem kell félni, az első munkahelyen a tudásod biztosan nem elég.
A jó hír az, hogy ezt ők éppen olyan jól tudják, mint én.
Ezért aztán egészen biztosan azzal fogják kezdeni, hogy megtanítanak az elvégzendő munkára. Mindig, mindenhol így van. Te pedig képes leszel megtanulni, mert különben fel sem vettek volna. Ez az ő dolguk.
Te arra figyelj, hogy a lehető legjobb kapcsolatod legyen a munkatársaiddal, az a legfontosabb.
Nekem programozás-jellegű lenne az állás. Ezt igazából nem lehet betanítani, hanem a megszerzett tudásomat kell minél gyorsabban a cég szintjére emelni. Szerencsére tudják, hogy az első munkahelyem!
Sok sikert, előző hozzászóló!
Köszi,kedves vagy! :)
Az elkövetkezendő 3 hónap nehéz lesz,de nagyon fogok küzdeni,hogy maradhassak a próbaidő lejárta után is.
Majd írj,hogy sikerült-e az állást megkapnod! Szép estét.
Paráztam, de feleslegesen, rengeteget segítettek.
Alapszabály: ha nem tudsz valamit, bátran kérdezz. Egyrészt így nem okozol egy hibával veszteséget a cégnek, másrészt így látják, hogy te valóban akarod csinálni és szíveden viseled a cég sorsát.
Programozókkal dolgozom, és egyértelműen látszik, hogy aki fenn hordja az orrát és mindig mindent jobban tud, sokszor lényegesen többe kerül, mint amennyit megtermel. Aztán csodálkozik, ha kirúgjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!