Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Első munkahely, első hét....

Első munkahely, első hét. Nagyon paráztatok?

Figyelt kérdés
Azért, hogy ugye megtudtok-e majd felelni!? Elég-e a tudásotok!? stb. Lehet, hogy hamarosan én is az 1. hetem fogom elkezdeni, és már most nagyon izgulok...
2010. okt. 7. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félni, az első munkahelyen a tudásod biztosan nem elég.

A jó hír az, hogy ezt ők éppen olyan jól tudják, mint én.

Ezért aztán egészen biztosan azzal fogják kezdeni, hogy megtanítanak az elvégzendő munkára. Mindig, mindenhol így van. Te pedig képes leszel megtanulni, mert különben fel sem vettek volna. Ez az ő dolguk.

Te arra figyelj, hogy a lehető legjobb kapcsolatod legyen a munkatársaiddal, az a legfontosabb.

2010. okt. 7. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mintha én tettem volna föl a kérdést. :) Bár én holnap kezdek. És nagyon izgulok,de van bennem kiváncsiság is. :)
2010. okt. 7. 17:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem programozás-jellegű lenne az állás. Ezt igazából nem lehet betanítani, hanem a megszerzett tudásomat kell minél gyorsabban a cég szintjére emelni. Szerencsére tudják, hogy az első munkahelyem!

Sok sikert, előző hozzászóló!

2010. okt. 7. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Köszi,kedves vagy! :)

Az elkövetkezendő 3 hónap nehéz lesz,de nagyon fogok küzdeni,hogy maradhassak a próbaidő lejárta után is.

Majd írj,hogy sikerült-e az állást megkapnod! Szép estét.

2010. okt. 7. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Paráztam, de feleslegesen, rengeteget segítettek.

Alapszabály: ha nem tudsz valamit, bátran kérdezz. Egyrészt így nem okozol egy hibával veszteséget a cégnek, másrészt így látják, hogy te valóban akarod csinálni és szíveden viseled a cég sorsát.

Programozókkal dolgozom, és egyértelműen látszik, hogy aki fenn hordja az orrát és mindig mindent jobban tud, sokszor lényegesen többe kerül, mint amennyit megtermel. Aztán csodálkozik, ha kirúgjuk...

2010. okt. 7. 23:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Előző: Nah, ez nagyon megnyugtató ... elején még biztos kérdezgetnem kell míg belejövök, és felfejlődök a cég tudásához.
2010. okt. 8. 08:19
 7/7 anonim válasza:
Tudom elég régi kérdés, de kedves kérdező, hogyan alakult? Nagyon kiváncsi lennék az első hetekre, az első munkahelyen hogyan telik egy programozónak?
2019. febr. 19. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!