Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyiket válasszam? Szerintetek?

Melyiket válasszam? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Lenne két állásajánlat, az egyik pályázatíró a másik gazdasági tanácsadó.

Pályázatíróként még nem tevékenykedtem, de csak egy gazdasági diploma kell hozzá, ami meg is van. Viszont diákként már segítettem a pályázatok elbírálásában (előszűrés) vagyis voltam már a másik oldalon is, és az nagyon tetszett... viszont alapbéres+jutalékos a rendszer, feljebb lépési lehetőségek szerintem nem nagyon van (vagyis inkább az adott cégnél). És hogy mit takar az alapbér? Az minimálbér? A dolog jó oldala, hogy betanítanak, és kevés plusz szakmai tudás kell csak hozzá... és a rossz oldala, hogy helyileg messzebb van mint a másik, de az utazás megoldott...

A másik gazdasági tanácsadás... (nem bankos, hanem vállalkozással kapcsolatosan)

Igazi nagy pénzeket lehetne ebből szakítani, változatos meló, viszont ide igazán naprakész infók kellenének... :P (én meg néha belustulok:) viszont feljebb lépési lehetőség van...és közelebb is van helyileg...

Mindkettő sikerdíjas, tehát ha az ügyfél nem kapja meg a pályázati pénzét akkor nincs jutalék, illetve ha a vállalkozásban nem sikerül költségeket csökkenteni...stb akkor sincs jutalék... :(

Vagy csináljam úgy, hogy előbb pályázatírás és utána 1-2 évvel gazdasági tanácsadó?

Ti melyiket választanátok?

2010. okt. 7. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:

én az elsőt választanám, de nem vagyok egyáltalán gazdasági beállítottságú, szóval a másodikat magamnak el sem tudnám képzelni, és helyetted sem akarok dönteni.

sok sikert!!!

2010. okt. 12. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!