Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyiket válasszam? Help!

Melyiket válasszam? Help!

Figyelt kérdés

Olajmérnök vagy Villanyszerelő- és Villamosmérnök. Ez a 2 szakma, ami közül nem tudok választani. Műszaki matematika szakra járok, most leszek 3.-os, a Villanyszerelő-t OKJ-re gondoltam. Nagyon érdekel az elektronika és a villamosáram termelés, de ugyanúgy az olajipar is. Talán az olajmérnök fog meg a fizetés miatt, de kitudja...... Melyiket ajánljátok? Melyikkel érdemesebb külföldre menni? Melyikben van nagyobb hiány?

Köszönöm.

2011. júl. 15. 12:21
 1/6 A kérdező kommentje:
És fog rám maradni egy 500.000.000 FT (félmilliárd)-os értékű vállalat, amit az édesapám vezet most.
2011. júl. 15. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
"És fog rám maradni egy 500.000.000 FT (félmilliárd)-os értékű vállalat, amit az édesapám vezet most." ez esetben tök mindegy ;)
2011. júl. 15. 12:26
 3/6 A kérdező kommentje:
De melyiket válasszam?
2011. júl. 15. 12:29
 4/6 A kérdező kommentje:
És mindenképpen olyan 45-50 évesen vállalatot szeretnék vezetni.
2011. júl. 15. 12:41
 5/6 anonim válasza:
Feltételezem ilyen értékű vállalathoz már megfelelő szervezeti és infrastrukturális ellátottság párosul, tehát neked vezetőként nem kell közvetlenül szakmai feladatokat ellátnod. Ennek meglétében véleményem szerint jobban járnál, ha gazdasági, vezetési és szervezői készségeidet fejlesztenéd, hogy a vállalat működését átláthatóan és racionálisan, a piaci igényeket és trendeket helyesen értelmezve és átlátva tudd vezetni.
2011. júl. 15. 12:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenképpen mérnöki pályát szeretnék választani, mivel azt is ajánlották nekem, és ezen kezdtem.
2011. júl. 15. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!