Tudnék dolgozni Skóciában?
Figyelt kérdés
magyar kommunikáció és médiatudomány 3eves bachelor diplomáját elfogadjak a skótok tudnék kint a szakmában dolgozni ?2023. márc. 26. 17:18
11/16 anonim válasza:
Edinburghban voltam pár éve és ott is ugyanígy beszélnek. egy szót sem értettem abból amit mondtak
12/16 anonim válasza:
Én Glasgow-val nap mint nap dolgozok és azon kívül h nagyon kell koncentrálnom azért lehet érteni őket. Bár az tény, hogy ez munkahely és nem az utca.
13/16 anonim válasza:
Vajon mennyit ér egy kommunikáció és média diploma egy skót cégnek, ha az illetőnek koncentrálnia kell a hétköznapi nyelv megértéséhez is?
14/16 anonim válasza:
12-es: a másik az, hogy ilyen munkahelyeken megpróbálnak rendes angolt beszélni, amennyire csak lehetséges.
15/16 anonim válasza:
#8-as: az nem skót akcentus, hanem egy másik nyelv, a "scots" az se nem angol, se nem kelta (gaelic vagyis "skót"). Azt nem fogja senki érteni aki angolul tanult :)
A brit szigeteken több, kicsi nyelv van (volt) amelyek mára beleolvadtak az angolba (nagyon kevesen beszélik anyanyelvi szinten), ezek egyike a scots. Teli van angol jövevényszóval mert az a környéken a domináns nyelv, de attól még külön nyelv.
16/16 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy a kommunikáció-média diplomának van-e bármilyen értéke (bárhol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!